Gaidāma lietaina nedēļas nogale? HBO seriāli mākoņainām vasaras dienām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
«Sekss un lielpilsēta»
«Sekss un lielpilsēta» Foto: publicitātes

Vasara mūs ne vienmēr lutina ar saules pielietām dienām, taču noķert brīvdienu sajūtu var arī, paliekot mājās.

Tā kā gaidāmā nedēļas nogalē sinoptiķi sola lietainu "LMT Viedtelevīzjjas" eksperti ir sagatavojuši ieteikumus perfektam HBO seriālu skatīšanās maratonam. Ko izvēlētos tu – jautru komēdijas seriālu, kas uzmundrina, vai ļauj saritināties zem segas un noskatīties ko īpaši drūmu un sirdi plosošu?

Ļaujieties drūmajam

Mēs nevaram izmainīt vasaras lietainās dienas, tāpēc reizēm vajag arī tās sagaidīt ar prieku. Ļaujieties drūmajam noskaņojumam ar vienu no aizraujošākajiem un vienlaikus baisākajiem HBO seriāliem "The Outsider". Seriāla sižets balstīts uz Stīvena Kinga tāda paša nosaukuma šausmu romāna motīviem un tas noteikti skatītājiem brīžiem uzdzīs zosādu. Izbaudiet lietus pilienu skaņu savos logos, kamēr ekrānos sekojat baiso slepkavību izmeklēšanas negaidītajiem pavērsieniem šajā aizraujošajā seriālā. 

Seriāla reklāmas rullītis.

Savukārt tiem, kuriem nav bail no tumsas, ir jaunais patiesu noziegumu seriāls “I’ll Be Gone in the Dark”. Sekojot rakstnieces Mišelas Maknamaras izmeklēšanas gaitām, sekojot izvarotājam un slepkavam, kuru savulaik dēvēja par Zelta valsts slepkavu (Golden State Killer).  

Seriāla reklāmas rullītis.

Jautri seriāli, lai gūtu pozitīvu noskaņojumu

Ja mākoņainu debesu vietā jūs labprātāk dotu priekšroku kādam saules staram smieklu veidolā, ir varianti. “Silicon Valley” sešās smieklu pilnās sezonās sniegs ieskatu startapu uzņēmumu dzīvē. 

Seriāla reklāmas rullītis.

Savukārt seriāls "Run" skatītājus aizvedīs negaidītā ceļojumā ar diviem bijušajiem mīlniekiem – sekojot šo smieklīgo un sarežģīto varoņu gaitām liks ikvienam aizmirst, ka ārā līst lietus.

Var skatīties arī visas sešas "Sex and the City" sezonas – diez vai būs atrodama vēl kāda labāka izklaides izvēle par šo.

"Sekss un lielpilsēta" zvaigznes
"Sekss un lielpilsēta" zvaigznes Foto: AFP/LETA

Izbēdz no lietus uz citu pasauli

Lietainās vasaras nedēļas nogalēs reizēm gribās nedaudz izbēgt. Lai savas domas novirzītu pavisam citur, varbūt pat uz citu laikmetu vai pasauli, iesakām noskatīties kādu no šiem seriāliem: "Noughts + Crosses" aizvedīs ceļojumā uz šīs pasaules alternatīvu, kur pasauli pārvalda melnādaini cilvēki un romantiskas attiecības ar baltādainajiem, kuri tiek uzskatīti par zemāku klasi, netiek pieņemtas.

Seriāla reklāmas rullītis.

Turpretī "The Plot Against America" ataino alternatīvu Ameriku, kur ksenofobisks pilots kļūst par valsts prezidentu Otrā Pasaules kara laikā un pievērš visu Amerikas tautu fašismam. Turpretī "His Dark Materials" ļauj skatītājiem palūkoties uz alternatīvu visumu, kur daļa no mūsu katra dvēseles ir dzīvnieks.

Seriāla reklāmas rullītis.

Ass sižets domu novēršanai

Asi sižeti var kalpot par lielisku veidu, kā novērst uzmanību no lietus. Kas gan var būt vēl labāks veids, kā pavadīt dienu iekštelpās, ja ne visu dienu pavadīt, skatoties spraigus noziegumu seriālus? Jaunais seriāls “Perry Mason” sniegs pietiekami daudz spriedzes, atainojot leģendārā aizstāvības advokāta karjeras gaitas, un atklās, kā viņš kļuva par to, kas viņš ir.

Savukārt “Trackers” ir notikumiem bagāts seriāls, kas skatītājus aizvilinās uz Dienvidāfrikas pazemes pasauli. 

Iesakām arī jauno noziegumu drāmu "4 Blocks", kura sižets norisinās Berlīnē, un tas seko ģimenes vadītam narkotiku biznesam un izmisīgiem centieniem šo biznesu pamest.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu