Ceturtdien avārijās cietis viens gājējs un trīs velosipēdisti; pieķerti divi dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Satiksmes negadījums. Ilustratīvs foto.
Satiksmes negadījums. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

 Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki, to skaitā viens gājējs un trīs velosipēdisti, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Divi velosipēdisti un gājējs ceļu satiksmes negadījumos iekļuvuši Rīgas reģionā, bet viens velosipēdists - Vidzemē.

Kopumā valstī reģistrēti 122 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 bijuši ar cietušajiem, nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 82 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - seši, Vidzemē - septiņi, Kurzemē - 14, bet Latgalē 13 sadursmes, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši divus dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti divi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viens autovadītājs par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pieķerts Rīgas reģionā, bet otrs Latgalē.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 154 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 354 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 122 satiksmes negadījumi, 13 avārijās cietuši kopskaitā 14 cilvēki, bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu