Ceturtdien, veicot 1510 testus, konstatēti 2 jauni Covid-19 gadījumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Pēdējās 24h veikti 1510 COVID-19 testi, reģistrēti 2 jauni saslimšanas gadījumi. Latvijā kopā veikti 188 485 izmeklējumi, saslimušas 1205 personas un 1045 izveseļojušās, 31 mirusi.

SPKC rīcība esošā informācija liecina, ka abi saslimušie atgriezušies no ārzemēm.

Kā liecina Nacionālā veselības dienesta dati, pēdējās diennakts laikā slimnīcā nonācis vēl viens ar Covid-19 sasirdzis pacients. Līdz ar to kopumā stacionāros patlaban ārstējas trīs pacienti: visi pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāriem izrakstīti 188 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

Pēc Covid-19 uzliesmojuma, kas bija reģistrēta pirms divām nedēļām, pagājušajā nedēļā Latvijā bija vērojama mazāka slimības izplatība. Nedēļā no 6.jūlijā Latvijā tika reģistrēti 47 jauni saslimšanas gadījumi, savukārt pagājušajā nedēļā slimība konstatēta 18 cilvēkiem.

Pēdējos mēnešos Latvija atvieglojusi Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus, taču slimības uzliesmojumu dēļ valdība pirmo reizi bija lēmusi par nelielu ierobežojumu atjaunošanu sabiedriskajā ēdināšanā jeb "skrūvju maigu pievilkšanu".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu