Rīgā degvielas cenas aug, Tallinā nemainās, bet Viļņā dīzeļdegviela kļūst lētāka (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto.
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Baltijas valstīs pagājušajā darba nedēļā degvielas cenu izmaiņām nebija vienotas tendences - Rīgā degvielas cenas auga, Tallinā nemainījās, bet Viļņā kritums bija dīzeļdegvielas cenai.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns joprojām bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet pēc krituma zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,3% un bija 1,164 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena pakāpās par 1,4% - līdz 1,074 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 1,126 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3% - līdz 0,986 eiro par litru.

Tallinā degvielas cenas nedēļas laikā nemainījās. "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns tāpat kā iepriekšējā piektdienā maksāja 1,259 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cenas šonedēļ Rīgā un Viļņā bija stabilas, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,545 eiro, Viļņā - 0,539 eiro. Tikmēr Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,9% - līdz 0,569 eiro par litru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu