Sestdienas horoskops: labāk ieturi mēru it visā! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev derētu vairāk uzmanības un laika atlicināt atvasītēm. Varbūt kopīgi dodieties pastaigā gar jūru vai pievērsieties aktīvākai atpūtai. Katrā ziņā kopīgi pavadītais laiks jūs visus uzlādēs ar pozitīvu enerģiju.

VĒRSIS Mēnesim atrodoties Mežāža zīmē, tu vislabprātāk laiku pavadīsi mājas sienās. Varbūt pievērsīsies saimnieciskiem darbiem, uzkopsi mājokli. Attiecības ar otro pusīti būs rāmas, pat nedaudz lietišķas.

DVĪŅI Nav izslēgts, nolemsi dienu pavadīt lietišķā garā. Kāds Dvīnis tiksies ar sadarbības partneriem neformālā gaisotnē un apspriedīs turpmākās biznesa ieceres. Šobrīd vajadzētu atturēties no treknas pārtikas.

VĒZIS Vēlēsies izrunāties ar otro pusīti, izkratīt sirdi, gūt emocionālo atbalstu. Iespējams, mīļotajam būs līdzīgas vēlmes. Jārēķinās tikai, ka astroloģiskais fons neveicinās izteiktu emocionālo atvērtību.

LAUVA Ātri vien vari sajusties garlaikots, tāpēc meklēsi visdažādākos piedzīvojumus, tai skaitā patiesi avantūristiskus. Nebūtu prātīgi apliecināt sevi, iesaistoties pārlieku riskantos pasākumos. Labāk ieturi mēru it visā!

JAUNAVA Ja būs iespēja apgūt ko jaunu no IT jomas, elektronikas vai autotehnikas, jutīsies patiesi gandarīts. Zinātkāre ne tikai paplašinās tavus apziņas apcirkņus, bet arīdzan palīdzēs ģenerēt jaunas idejas.

SVARI Gribēsi baudīt kultūras dzīvi, taču darīsi to ļoti izsmalcināti, lai neteiktu aristokrātiski. Kādam no apkārtējiem var rasties iespaids, ka tu nedaudz uzspēlē, taču tā nebūs. Drošāk seko savām vēlmēm!

SKORPIONS Lai pienācīgi atpūtinātu savu nervu sistēmu, galvenais priekšnosacījums – nedomāt par darbu, pienākumiem, dzīves materiālo pusi! Centies gūt mieru meditācijā, citās garīgās praksēs.

STRĒLNIEKS Šodien iecerētie izbraucieni var sagādāt ne vienu vien pārsteigumu. Gūtie iespaidi mudinās tevi paraudzīties uz ikdienu citādi. Šis ir atbilstošs mirklis, lai sakārtotu savas domas.

MEŽĀZIS Tevī modīsies jauni enerģijas krājumi, neskatoties uz to, ka būsi aktīvi strādājis visas nedēļas garumā. Mīļotais cilvēks gan nebūs tik sprigans un daudz labprātāk dienu pavadīs klusākās, pasīvākās noskaņās.

ŪDENSVĪRS Savā nostājā būsi ļoti strikts un principiāls. Tava uzvedība ātri vien var izraisīt mājinieku neapmierinātību. Der atcerēties, ka mums katram ir savs viedoklis, tomēr jāprot sadzīvot!

ZIVIS Necenties par katru cenu atbilst sabiedrībā valdošajām normām, uzskatiem. Labāk seko sirdsbalsij, ignorē apkārtējo sašutumu, neizpratni. Šodien der aizdomāties par veselīgāku, sportiskāku dzīvesveidu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu