Svētdienas horoskops: atceries, ka darbs nekur neaizmuks!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tu aktīvi domāsi par dzīves materiālo, praktisko pusi. Otrā pusīte gan nebūs sajūsmā par tavu brīvdienas nodarbes izvēli, taču nekādas pretenzijas necels. Nav izslēgts, dzims perspektīvas biznesa idejas!

VĒRSIS Būsi harmonijā ar sevi. Spēsi raiti paveikt visus saimnieciskos darbus, atlicināt laiku nelielam atpūtas brīdim. Saskarsmē ar atvasītēm var parādīties paaudžu konflikti, taču tu tos pratīsi nogludināt.

DVĪŅI Sajutīsi nepieciešamību ar kaut ko sevi nodarbināt, tā ka nīkuļošana dīvānā nekādi nebūs domāta tev. Ja ārā aiz loga ir labs laiks, droši dodies dabā, baudi fiziskas aktivitātes, svaigu gaisu.

VĒZIS Domstarpības ar laulāto var jūtami ietekmēt tavu garastāvokli, tāpēc ieteicams necilāt smagnējus attiecību jautājumus. Labāk velti lielāku uzmanību interjeram, vairo tajā komfortu un mājīgumu.

LAUVA Tev raksturīgā viesmīlība, draudzīgums un spēja iepatikties apkārtējiem dos lieliskas iespējas paplašināt lietišķo kontaktpersonu loku. Šodien nelielas problēmas var sagādāt auto tehniskais stāvoklis.

JAUNAVA Neatlaidīgi domāsi par to, kā uzlabot ienākumus, kā padarīt esošo profesionālo darbību auglīgāku, efektīvāku. Lai cik jocīgi liktos, šoreiz atbilde var nākt tad, ja ļausi sev no sirds atpūsties, aizmirsties!

SVARI Svarīgi emociju brīžos neļaut sev iziet no rāmjiem, risināt strīdus sev raksturīgā mierīgā, diplomātiskā manierē. Lai pienācīgi atslābinātos, der palasīt filozofiska rakstura literatūru.

SKORPIONS Saskarsmē ar tuviniekiem kļūsi nedaudz noslēgtāks, vēlēsies norobežoties, pārdomāt līdz šim sasniegto, dzīvi kopumā. Pielūko vienīgi, pārlieku izteikta vientulība uzdzīs grūtsirdību!

STRĒLNIEKS Gribēsi smelties jautrību, bezrūpību, esot tuvāko paziņu lokā. Nav izslēgts, ka nolemsiet kopīgi pievērsties savdabīgām radošām aktivitātēm. Attiecībās ar otro pusīti nedaudz pietrūks kaislību.

MEŽĀZIS Stress un saspringtība, ko būsi uzkrājis nedēļas gaitā, liks sevi manīt. Būtu labi, ja tu pievērstos fiziskām aktivitātēm, izmantotu pirts procedūras, dotos nopeldēties. Atceries, ka darbs nekur neaizmuks!

ŪDENSVĪRS Ne acu galā necietīsi garlaicību un vienmuļu nīkšanu mājas sienās. Tev padomā būs dažādas idejas, kā brīvdienu padarīt daudz jautrāku, baudāmāku un atmiņā paliekošāku visiem ģimenes locekļiem.

ZIVIS Apkārt notiekošo uztversi samērā pasīvi, flegmatiski. Tu it kā visu vērosi no malas un personīgi nekur tā īsti nevēlēsies iesaistīties. Šobrīd gūtie novērojumi var lieti noderēt jau tuvākajā nākotnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu