No princeses par raganu vai otrādi? Ko zvaigznes par tevi stāsta kā līgavu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Alice Alinari/Unsplash

Nereti gadās dzirdēt, ka cilvēki pēc precībām pēķšņi stipri mainās - jo īpaši bieži šādus vārdus var dzirdēt no kungu puses. Par to, kā sievietes, pēc astrologu domām, mainās pēc precībām un vai izmaiņas ir pozitīvas, vēsta portāls "StarHit".

Auns

Šīs sievietes nododas laulības dzīvei pilnībā - pat ja Auna zīmē dzimusī iepriekš ir šķitusi auksta un neaizsniedzama, iesoļojot sievas statusā, šīs karstasinīgās sievietes labprāt pieņem mājsaimnieces pienākumus, nezaudējot arī savu pikanto temperamentu. 

Vērsis

Šīs zemes zīmes pārstāves līdz ar sievas statusa pieņemšanu mainās šķietami visvairāk - sākotnēji daudziem vīriešiem šīs dāmas šķiet nevīžīgas un ne pārāk maigas vai mīļas, taču viss, kas Vērša zīmē dzimušajai ir nepieciešams, ir pārliecība par to, ka vīram var uzticēties un viņš to patiešām mīl. Šīs sievietes dievina ģimenes dzīvi un mieru, tādēļ darīs visu, lai lolotu vīrieti, kurš ir viņu pelnījis.

Dvīņi

Uzmanīgās un vērīgās Dvīņu zīmē dzimušās sievietes ir labas saimnieces un partneres un pēc precībām maina tikai vienu savu rakstura iezīmi - ja randiņu fāzē šīs dāmas labprāt runā par virspusējām tēmām, pēc laulībām Dvīņu zīmē dzimušās kļūst daudz konstruktīvākas, nopietnākas un atbildīgākas.

Vēzis

Šīs Ūdens stihijas pārstāves ļoti lielu nozīmi piešķir tam, kāds ir viņu attiecību formālais statuss - zīmogs pasē šīm sievietēm sniedz vien jaunus spēkus, idejas un plānus kopīgai nākotnei. Ko tas nozīmē jaunajam vīram? Galvenokārt to, ka nedrīkstēs pārlieku atslābināties - šīs sievietes gribēs absolūti vienlīdzīgu iesaisti no abām pusēm kopīgas laimes būvēšanā.

Lauva

Punktuālās un izlēmīgās Lauvas zīmes pārstāves ir ļoti aktīvas, un tā ir lieta, kas nemainās arī pēc kopīgas ģimenes ligzdas novīšanas. Zem šī zvaigznāja dzimušās arī laulībā saglabā savu prāta asumu un degsmi, kā arī spēcīgo viedokli - laulība ar šo kundzi noteikti nebūs pa prātam vīriešiem, kuri sapņo par "tradicionālo" lomu sadalījumu ģimenē un sievieti, kura paklausīs katrai viņa iegribai.

Jaunava

Stājoties laulībā ar Jaunavas zīmes pārstāvi, vīrietim vajadzētu rēķināties, ka šīs sievietes vērtējošais skatiens kļūst tikai un vienīgi intensīvāks - nav retums, ka Jaunavas zīmē dzimušās pēc laulībām zaudē interesi un cieņu pret savu partneri. Vienīgais veids, kā izbēgt no šāda likteņa, ir apzināts un mērķtiecīgs darbs gan pie savas personības, gan kopīgajām attiecībām.

Svari

Svaru zīmē dzimušajām jāvārds nozīmē krietni vairāk par parastu formalitāti - šīs sievietes apprecas, jo vēlas ar vīru dalīt visu savu dzīvi, priekus, nedienas, uzvaras un zaudējumus. Šīs dāmas nudien nav vieglprātīgas, tādēļ, ja vīrietim sev blakus gribas redzēt sievieti, kuras galvenās prioritātes būs labi izskatīties un izklaidēties, šo dāmu labāk neprecēt.

Skorpions

Asās, agresīvās un brīžiem pat cietsirdīgās Skorpiona zīmes pārstāves visnotaļ mainās, kad kļūst par sievām, - ja šīs dāmas uzticas vīrietim gana daudz, lai ar viņu dotos pie altāra, viņas ir gatavas kļūt par uzticamāko un mīlestības pilnāko kompanjoni, kādu vien vispār var iedomāties. Tiesa, šo lojalitāti nedrīkst nodot - tādā gadījumā šīs sievietes ar neticamu spēku var izjaukt vīrieša dzīvi un aiziet, atstājot nodevēju krāsmatās.

Strēlnieks

Šīs neatkarīgās un ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāves ir lieliskas laulātās un ļoti gādīgas mātes - vienīgais, kas mainās pēc gredzenu mīšanas, ir tas, ka šīs dāmas vīrieti sāk uzskatīt par savu avantūru biedru un vēlēsies vīra atbalstu un palīdzību savu plānu īstenošanā. Viena lieta, ko bieži vien novēro šo sieviešu vīri, - viņas ir ļoti atklātas.

Mežāzis

Šīm dāmām ir ļoti augstas prasības gan pret sevi, gan pret savu otro pusīti. Pavisam iespējams, ka pēc kāzām Mežāža zīmē dzimusī dāma var krasi mainīt savu stilu vai atsevišķas uzvedības iezīmes - tas nozīmē tikai un vienīgi to, ka viņas sāk atvērties pasaulei un izrādīt lielāku daļu no savas plašās iekšējās pasaules.

Ūdensvīrs

Ir grūti prognozēt, kā pēc kāzām uzvedīsies neatkarīgā un oriģinālā Ūdensvīra zīmes pārstāve - visticamāk, to noteiks tieši tas, cik spēcīga ir abu laulāto mīlestība. Ja laulības ir sasteigts solis, Ūdensvīra zīmē dzimušā īpaši necentīsies, lai padarītu tās pēc iespējas labākas, savukārt, ja laulāto starpā pastāvēs īsta mīlestība, reti kura būs tik uzticīga un mīlestības pilna sabiedrotā kā šī dāma.

Zivis

Sapņainās un emocionālās Zivs zīmes pārstāves ir ļoti kārtīgas un aprēķina pilnas saimnieces - ja vīrs ir ar noslieci daudz naudas tērēt savām izklaidēm vai vēlas sievu redzēt kā pusslodzes kalponi, nāksies ļoti skarbi vilties. Zem šā zvaigznāja dzimušās meklē īstu saimnieku un, ja vīrietis tāds nav, viņas nebīsies darīt visu, lai viņu izaudzinātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu