Šo horoskopa zīmju dāmas iemīlas tikai vienreiz - un uz mūžu! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Vai dzīvē īsta mīlestība var ienākt vairāk par vienu reizi? Daži uzskata, ka šīm jūtām nav "derīguma termiņa", savukārt citi, pēc astrologu domām, flirtu, kaisli, intrigu un draudzību neuzskata par mīlestību, jo tāda varot būt vien vienreiz dzīvē, vēsta portāls "Liza".

 

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti prasīgi, tādēļ uz romantiskām jūtām reaģē ļoti piesardzīgi. Viņi ļoti ilgi vēro savu intereses objektu un sper soli tikai tad, kad ir pārliecināti, ka to patiešām vēlas - šī īpašība nāk no apstākļa, ka Svaru zīmē dzimušie ir visai ievainojami. Ja šiem cilvēkiem izdodas atrast īstu mīlestību, viņi paliek tai uzticīgi līdz pat mūža galam.

Dvīņi

Lai arī komunikablie Dvīņu zīmes pārstāvji ļoti mīl flirtēt, viņi patiesi iemīlas tikai vienreiz un, ja šīs attiecības neilgst visu mūžu, katru nākamo partneri salīdzina ar savu mīļoto. Zem šā zvaigznāja dzimušie patiesas mīlestības vārdā ir gatavi uz pilnīgi visu.

Auns

Ugunīgās Auna zīmes pārstāvji bez problēmām spēj izrādīt savas simpātijas, taču, kad iemīlas pa īstam, patiešām zaudē prātu. Viņiem ir ļoti grūti izšķirties no mīļotā cilvēka, un viņi neatlaidīgi mēģina atgriezt to savā dzīvē - ja tas neizdodas, iespējama izteikta depresija.

Vēzis

Emocionālie un jūtīgie Vēži no sirds tic mīlestībai no pirmā acu skatiena. Šie ūdens stihijas pārstāvji nereti domā, ka nav savas simpātijas vērti, tādēļ viņu jūtas paliek neatbildētas - šo cilvēku lielākā problēma ir pārāk biežas ciešanas no vientulības.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu