Vairāk nekā 80 ceļu posmos turpinās būvdarbi

palēnināta satiksme pa Saulkrastu apvedceļu un Jelgavas šoseju
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Remontdarbu dēļ šonedēļ aizvien būs palēnināta satiksme Tallinas šosejas Saulkrastu apvedceļa posmā un pa Jelgavas šoseju, informēja VAS "Latvijas valsts ceļi".

Darbdienu rītos un vakaros

Saulkrastu apvedceļa remontdarbu posma izbraukšana var prasīt nepilnu stundu ceļā,

jo tur ir divi luksoforu posmi un trīs citi tiek regulēti ar priekšrocības ceļa zīmēm, kā arī ir noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā (km/h). Šonedēļ būs slēgta satiksme, izbraucot no Saulkrastiem pie Lilastes, līdz ar to izbraukšana tiks organizēta pa autoceļu Saulkrasti-Ragana (P6).

Jelgavas šosejas posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Arī šajā ceļa remonta posmā jāplāno papildu laiks, jo sevišķi darbdienu rītos un vakaros ceļā var paiet līdz pat 40 minūtēm.

Uz laiku ir pārtraukti garantijas remontdarbi uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa.

Savukārt uz Rīgas apvedceļa pārvada pār Daugavpils šoseju satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar priekšrocības zīmēm.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk luksoforu posmu - astoņi - šonedēļ ir autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā

no Dorupes līdz krustojumam ar autoceļu Dobele-Krimūnas-Zaļenieki (V1098). Šī būvdarbu posma beigās sākas nākamais remontposms līdz Penkulei. Četri luksoforu posmi ir uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) 20 kilometru garā posmā no Ventspils līdz pagriezienam uz Zirām. Abu šo remonta posmu izbraukšanai jārēķinās ar aptuveni stundu.

Valstī turpinās aktīva būvdarbu sezona, būvdarbi notiek vairāk nekā 80 ceļu posmos. Autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, kā arī ievērot luksoforu signālus būvdarbu posmos. Ar visiem būvdarbiem un satiksmes ierobežojumiem var iepazīties kartē LVC interneta mājaslapā "www.lvceli.lv".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu