Mamčics un Bērziņš paliks Rīgas "Dinamo" komandā

Vēl 14 spēlētājiem pārbaudes laika līgumi
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Mamčics
Roberts Mamčics Foto: www.dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" panācis vienošanos ar uzbrucēju Danielu Bērziņu un aizsargu Robertu Mamčicu, kuri komandas sastāvā spēlēja arī iepriekšējā sezonā, vēsta vienības mājas lapa. 

25 gadus vecais Mamčics aizvadītajā KHL sezonā 45 spēlēs guva 2 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 14 soda minūtes un lietderības koeficientu -4, nobloķēja 36 pretinieku metienus un izpildīja 43 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 14:44 minūtes.

Pavisam savas karjeras laikā "Dinamo" komandas sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 55 spēlēs (2 sezonās), kurās ir nopelnījis 7 rezultativitātes punktus (2 vārti un 5 piespēles).

Tikmēr 21 gadus vecais Bērziņš iepriekšējā sezonā 39 spēlēs guva 4 vārtus un atdeva 2 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 18 soda minūtes un lietderības koeficientu -3, nobloķēja 20 pretinieku metienus un izpildīja 27 spēka paņēmienus, vidēji laukumā pavadot 10:19 minūtes.

Savas karjeras laikā Rīgas komandas sastāvā KHL čempionātos viņš ir piedalījies 84 spēlēs (3 sezonās), kurās ir nopelnījis 7 rezultativitātes punktus (5 vārti un 2 piespēles).

Iepriekš "Dinamo" paziņoja par vienošanos ar Lauri Dārziņu, Miku Indraši, Miķeli Rēdlihu, Gintu Meiju, Kristapu Zīli, Mārtiņu Dzierkalu. Jauns līgums arī uzbrucējam Emīlam Ģēģerim. 

Nākamo KHL sezonu paredzēts sākt 2. septembrī, bet maz ticams, ka tā notiks, jo Krievijā aizvien plosās Covid-19.  

Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņai nav kvalificējusies sešus gadus pēc kārtas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu