Markus Riva ar dubultsinglu piesaka jaunu albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

Vasaras pilnbriedā mūziķis Markus Riva klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu latviešu un krievu valodā vienlaikus. "Vēl pēdējoreiz"/ "Белые ночи" ir pirmais singls no dziedātāja rudenī gaidāmā studijas albuma.

"Nepieredzēti daudz laika pavadot vienatnē, nenovēršami arvien vairāk ielūkojamies sevī un atgriežamies nostalģiskās un melanholiskās sajūtās. Tās jaušamas gan šajā dziesmā, gan caurvīs gaidāmo albumu kā saturiski, tā muzikāli," stāsta mūziķis. 

Kā zināms, Markus Riva guvis popularitāti arī Krievijā un citās NVS valstīs. Viņš ir viens no retajiem mūziķiem Latvijā, kam ir ievērojama fanu bāze arī krievvalodīgo klausītāju vidū. Nereti mūziķa dziesmas top vai nu latviešu, vai krievu valodā un līdz daļai klausītāju nemaz nenonāk, taču "Vēl pēdējoreiz" tik organiski ieskanējusies abās, ka pieņemts lēmums to piedāvāt uzreiz plašākai auditorijai.

"Vēl pēdējoreiz"
"Vēl pēdējoreiz" Foto: publicitātes

"Plašāks klausītāju loks nosaka to, ka savā daiļradē vienmēr jāpiedomā, lai neviens nepaliktu atstāts novārtā – pēc jaunām dziesmām taujā gan mani klausītāji tepat Latvijā, gan arī fani no Krievijas un citām valstīm," tā Markus.

"Esmu gandarīts šo dziesmu izdot uzreiz abās valodās. Gaidāmais albums gan plānots latviešu valodā, bet tuvākajā nākotnē tas varētu iznākt arī krieviski."

Singla mūzikas un teksta autors ir Markus Riva, bet vārdus "Белые ночи" radījis ilggadējs Markus sadarbības partneris no Ukrainas Igors Tatarenko. Dziesma ierakstīta Factory Sounds Studio, un kompozīciju aranžējis tās līdzautors Gints Stankevičs.

No 28. jūlija kompozīcija pieejama visās mūzikas straumēšanas platformās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu