Treneris Kārlails slavē Porziņģa spēli aizsardzībā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" savā pēdējā pārbaudes spēlē ar rezultātu 118:115 izcīnīja uzvaru pār Filadelfijas "76ers". Kristaps Porziņģis bija apmierināts ar savu un komandas sniegumu, viņu paslavēja arī Dalasas vienības vadītājs Riks Kārlails. 

"Es gribēju jau no paša sākuma spēlēt agresīvi, ar enerģiju un sniegt to komandai," kluba mājas lapā pēc spēles citēts  Porziņģis, kurš spēlē izcēlās ar 17 punktiem un 12 atlēkušām bumbām. "Centos rīkoties vienkārši un spēlēt savu spēli."

Kārlails pēc spēles atzinīgi vērtēja Porziņģa parādīto sniegumu. "Viņš izskatījās labi. Jūs zināt, ka 17 (punkti) un 12 (atlēkušās bumbas) ir lieliski."

"Cilvēki nepietiekami runā par viņa aizsardzību un to, ko viņš dara savā laukuma pusē, sargājot grozu un vācot atlēkušās bumbas. Viņš prot labi ievadīt uzbrukumus," norādīja Kārlails. 

Treneris atzina, ka "Mavericks" vienība pārbaudes spēlēs nav demonstrējusi labu sniegumu 3. ceturtdaļā. "Pēdējās pāris spēlēs mēs neesam paveikuši labu darbu."

Teksasas kluba līdzjutēji jūtas apmierināti ar latvieša sniegumu.

"Domāju, ka basketbolistam jāspēlē instinktīvi," sacīja Porziņģis. "Neatkarīgi no situācijas lēmumi jāpieņem sekundes laikā un tie jāizpilda ar 100 pārliecību. Es vienkārši cenšos spēlēt instinktīvi. Esmu ieguldījis darbu, man ir prasmes un pārliecība. Spēlēju brīvi."

Nākamo spēli Porziņģa pārstāvētā vienība aizvadīs 1.augustā plkst. 4:00 pēc Latvijas laika pret Hjūstonas "Rockets". Tas būs pirmais oficiālais mačs kopš marta. 

Regulārajā čempionātā "Mavericks" vēl aizvadīs astoņas spēles, pēc tam sāksies izslēgšanas turnīra mači. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu