Pašmāju grupas "Blue Jean Serenade" dziesma pārtop laikmetīgā dejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Emanuēla Zvaigznīte
Emanuēla Zvaigznīte Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju grupa "Blue Jean Serenade" izdod singlu "Es piederu pie tiem" no sava debijas albuma, kā arī prezentē videoklipu, kas tapis dziesmai.

Balāde iekļauta martā iznākušajā albumā "Prieks, no kura neizaug. Laiks, kuru neaizmirst". Dziesmai tapis arī video, kurā redzama laikmetīgās dejas dejotāja Emanuēla Zvaigznīte.

"Šī dziesma ir par to, ka ikviens no mums grib justies piederīgs kādai cilvēku grupai – ģimenei, draugu lokam, sportistiem, intelektuāļiem vai māksliniekiem. Dziesmas vārdos atklāju, pie kā piederu es – atmiņu medniekiem, banāliem mīlniekiem, kas tiecās pēc idealizētām attiecībām. Dažreiz tomēr nākas darīt to, kas nav mūsu dabā. Tad varam just atbalstu no tiem īpašajiem cilvēkiem mūsu dzīvēs, kas pazīst mūs pa īstam – ar visiem plusiem un mīnusiem," stāsta grupas solists Jānis Niedra.

"Blue Jean Serenade"
"Blue Jean Serenade" Foto: publicitātes

Par videoklipa, kurā redzama grupa “Blue Jean Serenade”, kā arī laikmetīgās dejas dejotāja Emanuēla, tapšanu stāsta grupas bundzinieks Tomass Vegners: "Vispirms bija Emija un tad dziesma. Instagramā var ieraudzīt daudz ko foršu, piemēram, kursa biedrenes māsu, kura tur publicē improvizētu deju video. Iedomājos, ka viņa varētu palīdzēt mums ar kādu no dziesmu videoklipiem. Apspriežoties ar Jāni, izdomājām, ka tā varētu būt “Es piederu pie tiem”. Emanuēla piekrita sadarboties ar mums, un viņai uzreiz bija sava versija, bet tās realizācijai Emija piesaistīja savu Kultūras akadēmijas biedru - režisoru Jurģi. Mūsu pulkam pievienojās arī sporta spēļu video fragmentu veidotājs Eduards, kurš palīdzēja ar filmēšanu un video pēcapstrādi."

Videoklips jaunajam singlam tapis kopā ar dejotāju Emanuēlu Zvaigznīti, režisoru Jurģi Lūsi un operatoru un video montētāju Eduardu Grencmani. Noskaties!

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu