Trešdien avārijās cietuši seši gājēji un divi velosipēdisti; pieķerti 9 agresīvi braucēji un 7 dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

 Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši 15 cilvēki, to skaitā seši gājēji un divi velosipēdisti, zināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Divi gājēji un abi velosipēdisti cietuši satiksmes negadījumos Rīgas reģionā, vēl divi gājēji cietuši Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē.

Kopumā trešdien valstī reģistrēti 97 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 12 bijuši ar cietušajiem. Avārijās nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 38 ceļu satiksmes negadījumi, Kurzemē - 17, Latgalē - 16, bet Vidzemē un Zemgalē - pa 13, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā pieķerti deviņi agresīvi braucēji un septiņi dzērājšoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas autoceļiem noformējusi deviņus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu un septiņus - par sēšanos pie stūres alkohola reibumā.

Kā aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, visi deviņi agresīvie braucēji pieķerti Rīgas reģionā. Lielākā daļa jeb četri no visiem septiņiem konstatētajiem dzērājšoferiem apturēti Kurzemes reģionā, divi - Latgalē, bet viens - Zemgalē.

Diennakts laikā noformēti arī 183 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. 69 ātruma pārkāpumi fiksēti Rīgas reģionā, 35 - Kurzemē, 34 - Zemgalē, 24 - Vidzemē, bet 21 - Latgalē.

Kopumā 24 stundās par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem VP noformējusi 364 protokolus, liecina VP apkopotie dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu