Nāc studēt RJA maģistra programmās un attīsti savu karjeru! Studiju sākums – 31.augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Izmanto savu laiku lietderīgi – sagatavojies pārmaiņām, pirms tās sākušās. Rīgas Juridiskās augstskolas starpdisciplinārās maģistra programmas tam būs labs palīgs.

Piesakies šeit https://apply.rgsl.edu.lv/ Studijas sākas 31.augustā.

Dibināta 1998.gadā, Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir kļuvusi par atspēriena punktu daudzu absolventu karjerā kā tiesību, tā diplomātijas un biznesa jomās.

“Balstoties savā pieredzē universitātēs daudzās valstīs – Nīderlandē, Lielbritānijā, Zviedrijā, Vācijā, Francijā, varu teikt, ka Rīgas Juridiskās augstskolas priekšrocība ir tās uz studentiem vērstā pieeja visos līmeņos, sākot jau ar programmas struktūru, kas ļauj tiem, kas to vēlas, nonākt jau nākamajā līmenī,” stāsta Ineta Ziemele, PhD, RJA profesore un Latvijas Republikas Satversmes tiesas priekšsēdētāja.

“Absolvēju RJA ar izcilību 2011.gadā, iegūstot maģistra grādu spēcīgā starpdisciplinārā programmā “Tiesības un finanses”. Atsaucot atmiņā studiju laiku, pats svarīgākais bija Latvijas un ārvalstu pasniedzēju augstā profesionālā kvalifikācija. Es ieteiktu studijas Rīgas Juridiskajā augstskolā ikvienam, kurš vēlas iegūt izglītību, kas pārsniedz Latvijas vidējo līmeni,” stāsta Reinis Bērziņš, valsts attīstības finanšu institūcijas Altum valdes priekšsēdētājs.

Šogad RJA piedāvā iegūt LL.M grādu Starptautiskajās un Eiropas tiesībās, Eiropas Savienības tiesībās un politikā, Tiesībās un finansēs, Starptautiskajās publiskajās tiesībās un cilvēktiesībās, kā arī Tehnoloģiju tiesībās, kas ir vienīgā šāda LL.M programma reģionā.

“Es augstu novērtēju šo programmu, jo tā sniedz man zināšanas, kuras es pielietoju ikdienā savā darbā. Īstenībā tās palīdzēja man dabūt manu jauno darbu,” stāsta Ellina Logačeva, Tehnoloģiju tiesību maģistra programmas studente. “Nodarbinātība tehnoloģiju tiesību jomā ir gandrīz garantēta, jo šī joma aug ļoti strauji,” saka Marks Leisers, PhD, RJA viespasniedzējs no Leidenes universitātes.

Vairāk par mūsu maģistra programmām iespējams uzzināt šeit:

Studijas angļu valodā, studenti un pasniedzēji no vairāk kā 30 valstīm, ērta moduļu sistēma un konkurētspējīgs, starptautiski atzīts LL.M grāds – ja tas liekas pievilcīgi, uzzini vairāk un piesakies šeit: https://apply.rgsl.edu.lv/

Vairāk par Rīgas Juridisko augstskolu var uzzināt mūsu mājaslapā .

Nenokavē – studijas sākas 31.augustā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu