Reidā Pārdaugavā policija aiztur iespējamo slepkavnieci, zagli un citus noziedzniekus (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Bill Oxford/Unsplash

Valsts policija (VP) profilaktiskos pasākumos ielu noziedzības apkarošanai aizturējusi astoņas personas, tostarp, iespējamo slepkavnieci, zagli un citas par noziegumiem meklētas personas.

Trešdienas vakarā un aizvadītajā naktī vairākas policijas struktūrvienības veica preventīvos pasākumus Pārdaugavā. Pārbaudes rīkotas, lai cīnītos ar ielu noziedzību un veiktu likumpārkāpumu profilaksi. Pasākumi veikti plašā Pārdaugavas teritorijā - Ziepniekkalnā, Āgenskalnā, Torņakalnā, Imantā, Iļģuciemā, Zasulaukā, Ķīpsalā un citviet.

Kopumā policisti pārbaudīja 147 personas un 12 automašīnas. Pārbaudēs noskaidrots, ka astoņas no pārbaudītajām personām ir izsludinātas meklēšanā un šīs personas aizturētas.

Starp aizturētajiem ir 1968.gadā dzimusi sieviete, kura tiek turēta aizdomās par vīrieša slepkavību, kas izdarīta 2016.gadā. Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka noziegumu viņa ir izdarījusi kopā ar savu dzīvesbiedru būdama alkohola reibumā.

Vairākus gadus sieviete bija izvairījusies no izmeklēšanas. Arī aizturēšanās brīdī aizdomās turētā bija iereibusi.

Tāpat preventīvo pasākumu laikā tika aizturēts kāds vīrietis, kuram ir piespriests cietumsods par zādzību, bet viņš no soda bija izvairījies.

Vēl sešas personas tika aizturētas par dažādiem citiem noziegumiem un pārkāpumiem. Dažas no šīm personām meklēšanā bija izsludinājusi prokuratūra.

Policija arī turpmāk dažādos Rīgas mikrorajonos rīkos preventīvos pasākumus ar mērķi apkarot ielu noziedzību.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu