Pašmāju hārdroka grupa "Everstate" izdod trešo singlu un laiž klajā EP

Foto
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Grupas “Everstate” debijas EP iznākšanas svinību koncerts
Foto: Grupas “Everstate” debijas EP iznākšanas svinību koncerts Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju hārdroka grupa "Everstate" nodod klausītāju vērtējumam savu debijas mazalbumu. Tā prezentācijas koncerts notika Rīgā, 30. jūlijā Kalnciema kvartālā. Aplūko foto no koncerta! 

Diviem mazalbuma priekšvēstnešiem – enerģiskajam singlam “Nāc līdzi” un melodiskajai balādei “Ik uz soļa” – līdz ar EP iznākšanu seko arī trešais singls “Pazudusī”.

EP veido sešas kompozīcijas, kuru tapšanā piedalījušies dažādi autori, taču piecu dziesmu mūzikas autors ir grupas līderis un ģitārists Uldis Blaževičs.

"Neskatoties uz sarežģītajiem apstākļiem, kādos mūziķi pašlaik spiesti darboties, esam sarūpējuši šo EP, kurā stāstām klausītājiem par savu mīlestību uz mūziku un līdzcilvēkiem, aicinām uz aizraujošiem piedzīvojumiem un mudinām izbaudīt melodisku smago roku tā labākajās tradīcijās," stāsta Uldis.

Singla "Pazudusī" teksta autors Gatis Zotovs par šo dziesmu stāsta: "Visi šīs pasaules uzspiestie "pareizie" un "nepareizie" lēmumi ir tikai mūsu prātā. Klausīt vai neklausīt tiem ir mūsu pašu izvēle. Pazust neprātā, protams, ir iespējams gan negatīvā, gan pozitīvā veidā - šeit stāsts noteikti ir par otro variantu. Šī dziesma ir kā aicinājums reizēm ļauties šķietamam neprātam - ļauties emocijām un ieklausīties savās sajūtās."

Foto: Grupas “Everstate” debijas EP iznākšanas svinību koncerts.

Mazalbums ierakstīts "Sound Division" studijā Rīgā. Tā ierakstā ir piedalījušies producents Gregs Heivers (Greg Haver), kurš pazīstams ar darbu pie vairākiem grupas "Manic Street Preachers" albumiem, kā arī skaņu inženieris Klints Mērfijs (Clint Murphy). To māsterējis Raiens Smits (Ryan Smith) "Sterling Sound" studijā ASV.

Singla “Pazudusī” teksta video:

EP ir klausāms lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs. EP CD formātā pieejams “MicRec” interneta vietnē un mūzikas veikalā “Mikrofons”, t/c “Spice” 2.stāvā. Turpat, kā arī kontaktējoties ar grupu sociālajos tīklos, var iegādāties t-kreklus ar grupas simboliku.

Noklausies albumu.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu