Augustā Saulrieta koncertos Mārupē "Bermundu divstūris", "Mazais princis" u.c. (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: "Saulrieta Koncertu" otrās sezonas noslēguma vakars
Foto: "Saulrieta Koncertu" otrās sezonas noslēguma vakars Foto: Jānis Škapars/TVNET

Saulrieta koncertu trešās sezonas noslēdzošajā mēnesī augustā notiks četri koncerti. Sākot augusta koncertu sēriju, plānotas vērienīgas izmaiņas arī teritorijas izkārtojumā, kā arī piedāvāto aktivitāšu daudzveidībā.

Augusta pirmajā trešdienā, 5 augustā, uzstāsies humoristiskā repa duets "Bermudu divstūris", apvienība "Transleiteris" un grupa "Pirmais kurss".

Nedēļu vēlāk, 12. augustā, ar aizkustinošu programmu klausītājus priecēs dziedātājs Normunds Rutulis, kā arī grupa Antra Stafecka ar grupu "Otra puse".

"Otra puse" un Antra Stafecka
"Otra puse" un Antra Stafecka Foto: publicitātes

19. augustā uz Saulrieta koncertu skatuves kāps pašmāju repa apvienība "Singapūras satīns", bet pirms tam paredzēts grupas "Dziļi violets" koncerts.

Vasaras noslēguma koncertā 26. augustā dzirdamas būs pašmāju iemīļotākās melodijas atvadīšanās karaļu, apvienības "Mazais princis" izpildījumā. Pirms tam ar enerģisku rokenrola programmu apmeklētājus priecēs grupa "Keksi", savukārt iemīļotu latviešu filmu mūziku pašu veidotās aranžijās izpildīs "Carnival Youth".

«Keksi»
«Keksi» Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

"Saulrieta koncerti Mārupē" ir vasaras koncertu sērija, kas jau trešo gadu norisinās aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte". Šīs sezonas sākumā ierasto brīvdabas koncertu programmu nomainīja autokoncerti un drive-in kino, taču līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu pasākuma organizatori atgriezās pie iepriekš ierastā brīvdabas koncertu koncepta. Šosezon jau aizvadīti vienpadsmit koncerti. Pasākuma organizatori apmeklētājiem piedāvā piesātinātu programmu ar dzīvo mūziku, street-food, aktivitātes bērniem un jauniešiem, sadarbības partneru konkursu izspēles, brīnišķīgu atmosfēru ar krāšņu saulrietu un iespēju aizbēgt no pilsētas drūzmas un trokšņiem.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus ievērot divu metru fizisko distanci, kā arī citus epidemioloģiskās drošības pasākumus.

Foto: "Neaizmirstulītes" un grupa "Eolika" Mārupē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu