Deviņdesmito gadu superzvaigzne Morisete laiž klajā jaunu plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kanādiešu dziedātāja, vairākkārtēja "Grammy" laureāte Alanisa Morisete (Alanis Morissette) šonedēļ, 31. jūlijā laiž klajā jaunu studijas albumu "Such Pretty Forks in the Road".

Ieraksts seko pirms astoņiem gadiem izdotajam "Havoc and Bright Lights", kas toreiz tapis uzreiz pēc Morisetes pirmā dēla piedzimšanas, kā arī 2008. gada "Flavors of Entanglement", kura centrālā tēma bija dziedātājas attiecību izjukšana ar aktieri Raienu Reinoldsu (Ryan Reynolds).

Jauno plati sākotnēji bija plānots izdot 1. maijā, gandrīz tieši 25 gadus pēc Morisetes ikoniskā ieraksta "Jagged Little Pill", taču albums izdots tikai šo piektdien. 

Diemžēl arī "Jagged Little Pill" jubilejas turneja, kurai bija plānots sākties jūnijā, pārcelta uz 2021. gadu.

46 gadus vecās zvaigznes jaunajā platē iekļautas vienpadsmit jaunas dziesmas.

Noklausies albumu.

Kopš karjeras sākšanas 1995. gadā Morisete kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām dziedātājām un dziesmu autorēm mūsdienu populārajā mūzikā. Viņas dziļi ekspresīvā mūzika un uzstāšanās izpelnījusies kritiķu atzinību un fanu rindas visā pasaulē. Viņas pārdoto ierakstu apjoms pārsniedz 40 miljonus.

"Jagged Little Pill" vien pārdots 33 miljonos visā pasaulē.

Morisete sevi pierādījusi arī uz ekrāna un teātra skatuves, piedaloties seriālos "Sekss un lielpilsēta", "Mākslīgais skaistums", filmā "Dogma" un izrādē "Vagīnas monologi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu