Rallija braucējs Sesks dodas "nokārtot attiecības" ar lietuviešu rallistu Tamašausku

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Rallija braucējs Mārtiņš Sesks
Rallija braucējs Mārtiņš Sesks Foto: Publicitātes foto

LMT Autosporta Akadēmijas ekipāža M. Sesks/R. Francis nedēļas nogalē aizvadīs pirmo Latvijas rallija čempionāta ieskaites posmu “Samsonas Rally”, kas no 31.jūlija līdz 1.augustam  norisināsies Lietuvas ziemeļaustrumos, Rokišķu un Zarasu apkārtnē.  

Sacensībās iekļauti 16 ātrumposmi ar kopējo distanci 140 km, un sportistiem tā būs atgriešanās jau zināmajos Rokišķu apkārtnes posmos, kā arī jaunajos ātrumposmos Zarasu apkārtnē. 

Gaidāmās sacensības dos iespēju mērot spēkus  ne vien ar Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta ieskaites dalībniekiem,  bet neitrālos apstākļos arī ar somu ekipāžu  Sami Pajari/Marko Salminens, kura konkurē ar Sesku un Franci pasaules rallija čempionātā junioriem. Šā gada pirmajā pasaules rallija čempionāta posmā Zviedrijā  M. Sesks/R. Francis izcīnīja otro vietu, bet  S.Pajari/ M.Salminens palika ceturtie. 

Foto: Publicitātes foto

“Šajās sacensībās mēģināsim vēl labāk pielāgoties savam Ford Fiesta Rally4 un mazināt agresīvo iegriešanu līkumos, lai iegūtu lielāku izejošo ātrumu. Soli pa solim pildīsim uzdevumus, lai nokļūtu pasaules rallija čempionāta TOP 3. Nenoliegšu, ka rallijā “Žemaitija 2020” “nenokārtotās attiecības” ar lietuvieša Justa Tamašauska ekipāžu, kura brauc ar krietni jaudīgāko BMW M3, risināsim arī  “Samsonas Rally”, jo startēsim līdzās – attiecīgi ar 33. un 34. numuru,” komentē LMT Autosporta Akadēmijas pilots Mārtiņš Sesks

Pēc  divām nedēļām M. Seska/R. Franča ekipāžai paredzēts starts otrajā Latvijas rallija čempionāta ieskaites posmā – “Rally Liepāja”, kam sekos  pasaules rallija čempionāta ieskaites posmi Igaunijā (4.-6.septembrī), Vācijā (15.-18.oktobrī) un Sardīnijā (29.oktobrī - 1.novembrī).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu