Teilores Sviftas "Folklora" dominē abpus okeānam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: publicitātes

ASV pieprasītāko albumu "Billboard 200" topa 1. vietā pārliecinoši startējusi Teilore Svifta. Viņas jaunākais albums "Folklore", kas pārsteidza daudzus fanus, nokļuvis topa 1. vietā, ziņo "billboard.com". "Folklore" ir līderis arī Apvienotās Karalistes topā.

Nedēļas griezumā 24. jūlijā izdotais pārsteiguma albums ASV pārdots 846 000 vienību, liecina "Nielsen Music/MRC Data" apkopotie dati. Lielbritānijā albums pārdots 37 000 vienību.

Tas ir otrs komerciāli pārliecinošākais pirmās nedēļas starts kopš Sviftas 2019. gada albuma "Lover". Un šis ir Sviftas septītais numur 1 albums. Albums seko jau minētajam "Lover" un 2017. gada "Reputation" (skat. TVNET recenziju).

Platē Svifta sadarbojusies ar vairākiem alternatīvās mūzikas māksliniekiem, tajā skaitā Džastinu Vernonu (Justin Vernon) no apvienības "Bon Iver", Āronu Desneru (Aaron Dessner) no grupas "The National" un Džeku Antonofu (Jack Antonoff).

Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: kadrs no video

30 gadus vecais amerikāņu reperis Logic (īstajā vārdā Sir Robert Bryson Hall II) ar savu jauno studijas albumu "No Pressure" startē 2. vietā. Pārdoti 221 000 vienību. 

Vietu zemāk repera "Juice WRLD" darbs "Legends Never Die".

"Juice WRLD"
"Juice WRLD" Foto: publicitātes

Vēl viens pēcnāves albums - repera Pop Smoke darbs "Stars Aim for the Moon" noslīdējis no 2. uz 4. vietu.

Kopumā top10 dominē hiphops - Gunna, Post Malone, The Kid LAROI u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu