Šo horoskopa zīmju mīlestība rakstīta jau zvaigznēs (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Pastāv vairākas horoskopa zīmju kombinācijas, kuru pārstāvji spēj mīlēt viens otru mūžīgi. Viņiem vienkārši jāsatiekas, un agri vai vēlu uzplauks mīlestība, vēsta portāla "TVNET" krievu versija.

Auns un Svari

Tiklīdz šo divu zīmju pārstāvji satiekas, kaisles dzirksteles sāk lidot visos virzienos. Auna rupjā un hipnotiskā enerģija un graciozo Svaru smalkais šarms rada spēcīgu savstarpējo ķīmiju. Šādas attiecības kļūst par nopietnu izaicinājumu abiem. Pat šādas šķietami ideālas attiecības bieži sagrauj konflikti. Astrologi min, ka laika gaitā Auns sāk zaudēt savaldību, turklāt Svaru centieni beidzot pieradināt savu otro pusi pielej eļļu ugunij. Lai šajās attiecībās izveidotu harmoniju, partneriem jācenšas izmantot viņu atšķirīgā daba, lai sasniegtu kopīgus mērķus.

Vērsis un Skorpions

Ja Vērša zīmē dzimušie nebaidīsies uzticēties Skorpioniem, viņi sapratīs, ka partnerim ir neticami liela aizraušanās ar dzīvi. Šie cilvēki ilgstoši nespēs izdzīvot viens bez otra, taču viņi nevarēs izvairīties no neuzticības satraukumiem. Skorpionus raksturo kaislīgs temperaments, kas bieži nogurdina Vērsi, tajā pašā laikā Skorpionu bieži kaitina Vērša pasivitāte. Ja viņu aizraušanās nekļūs izolēta tikai pāra iekšienē, bet tiks vērsta arī uz saziņu ar draugiem un kopīgu mērķu sasniegšanu, šo zvaigznāju pārstāvju attiecības noteikti būs ilglaicīgas. 

Dvīņi un Strēlnieks

Šo divu zīmju pārstāvji tiek piesaistīti viens otram, drīzāk nevis fiziskā, bet garīgā līmenī. Zinātkārie Dvīņi un filozofiski domājošie Strēlnieki no saziņas gūst patiesu baudu. Tajā pašā laikā visu zinošais Strēlnieks dažreiz var kaitināt Dvīņus, kamēr viņš pats nobīstas no savas vieglprātības un Dvīņu aizraušanās ar tenkošanu. Problēmu risināšanas atslēga ir sadarbībā, īpaši noderīgi ir ceļojumi.

Vēzis un Mežāzis

Vēža juteklība un Mežāža spēks ir spēcīgi attiecību ietekmējoši faktori. Tajā pašā laikā Mežāzis dažreiz uzvedas auksti, tāpēc Vēzis jūtas nevajadzīgs un ignorēts. Mežāzis var pārmest, ka Vēzis ir pārāk atkarīgs no viņa. Viņiem visu laiku jāatceras, ka viņi ir ne tikai partneri, bet arī mīļotie.

Lauva un Ūdensvīrs

Personīgā Visuma karalis nespēj pretoties brīvdomātājam Ūdensvīram, kurš atzīst tikai savu varu. Ūdensvīra dumpīgais raksturs iedvesmo Lauvu, un Ūdensvīru apbur viņa partnera neticamā harisma. Lauvas fenomenālais egocentrisms un Ūdensvīra atteikšanās pieņemt sociālās konvencijas bieži rada attiecību problēmas. Ja šie divi vēlas izveidot patiesi veiksmīgas attiecības, viņiem jāatrod risinājums savstarpējām atšķirībām.

Jaunava un Zivis

Jaunava ir pilnīgas kārtības cienītāja, savukārt Zivis, gluži pretēji, bēg no rutīnas kā no uguns. Viņu savienība ir klasiska divu pretstatu kombinācija. Šim pārim attiecības ir veids, kā apgriezt partnera dzīvi otrādi. Jaunava centīsies no Zivs izveidot organizētu cilvēku, bet Zivis savukārt centīsies Jaunavai iemācīt uztvert dzīvi ne tik nopietni. Brīvību mīlošās Zivis var sākt nogurt no Jaunavas, cenšoties pārņemt kontroli pār visu. Partneru vēlme panākt kompromisu var saglabāt šīs attiecības un pacelt tās jaunā līmenī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu