Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 un gājis bojā viens cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

 Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 un gājis bojā viens cilvēks, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Saskaņā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegto informāciju traģiskais negadījums ar bojāgājušo noticis pirms plkst.19 Dobeles novada Bērzes pagastā, kur bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji no vienas no automašīnām atbrīvoja cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kas konstatēja cilvēka nāvi.

Kopumā valstī reģistrēti 99 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 bijuši ar cietušajiem.

Starp cietušajiem ir arī divi gājēji un trīs velosipēdisti.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 42 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 17, Vidzemē - septiņi, Kurzemē - 15, bet Latgalē 18 sadursmes, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti astoņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Četri dzērājšoferi pieķerti Rīgas reģionā, divi Zemgalē, bet Kurzemē un Latgalē - pa vienam.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 136 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 277 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu