Rebekas Kohas tēvs komentē meitas jaunās attiecības (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu svarcēlāja Rebeka Koha pēc Covid-19 ierobežojumu mīkstināšanas devusies pie līgavaiņa, Katarā dzimušā diska metēja Moaza Mohameda Ibrahima. Pāris regulāri dalās ar kopīgajiem piedzīvojumiem, ko komentējis arī sportistes tēvs. 

Izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar sportisti, kura sacīja, ka turpmāk publiski savus nākotnes plānus ne privātajā dzīvē, ne sportā nekomentēs. Viņa esot lūgusi arī savu ģimeni, draugus un citus tuvu stāvošus ļaudis nekomentēt sportistes izvēli.

To apliecināja arī Rebekas tēvs Gvido Kohs, kurš atteicās paust viedokli par notikumiem meitas dzīvē.

Tomēr, spriežot pēc viņa publiskotā komentāra pie Kohas līgavaiņa fotogrāfijas, viņš ir priecīgs par meitas laimi. "Skaistais twixs," raksta Gvido Kohs, šķietami salīdzinot Rebeku un Moazu Mohamedu ar slaveno šokolādes batoniņu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Atgādinām, ka jūlijā Koha vietnē "Instagram" paziņoja, ka pāriet islāmā. Sportiste izdzēsa visas savas bildes, kā arī aicinājusi citus cienīt viņas izvēli un turpmāk nepublicēt attēlus, kurā redzami viņas mati vai kādas atsegtas ķermeņa daļas. 

Koha šopavasar saderinājās ar Moazu Mohamedu Ibrahimu. Abu attiecības sākās aptuveni pirms astoņiem mēnešiem, kad abi iepazinās sacensību laikā. 

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu