Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 5. augustam.

AUNS Darba lietas darīsi galvenokārt pienākuma, ne entuziasma vadīts. Nav izslēgts, šobrīd tava nervu sistēma kļūs uzņēmīgāka pret ārējiem kairinājumiem. Dienas izskaņā ieteicams ātrāk doties pie miera.

VĒRSIS Rīkosies saskaņā ar savu pārliecību un citu viedokli tā īsti neņemsi vērā. Taču finansiālajos jautājumos nenāktu par ļaunu uzklausīt pieredzes bagātāku kolēģu redzējumu! Esi piesardzīgāks pie auto stūres!

DVĪŅI Labvēlīgs brīdis pienākumiem, kuri neprasa lielu koncentrēšanos vai smalku precizitāti. Nav izslēgts, ka šodien jutīsies nedaudz saguris, sapņains, domīgs. Dienas izskaņa piemērota radošām nodarbēm.

VĒZIS Ja esi saistīts ar psiholoģiju, sociālo sfēru, labdarību, tad zini, ka šis ir tavs laiks! Droši vari sākt projektus, kuri saistīti ar iepriekš minētajām jomām. Attiecības ar otro pusīti būs patiesi kaislīgas.

LAUVA Var saasināties profesionālās ambīcijas, taču šis gluži nav tas brīdis, lai dotos pie priekšnieka un sistu dūri galdā, pieprasot paaugstinājumu. Daudz pareizāk būtu visu labi pārdomāt, nogaidīt!

JAUNAVA Tevi var nomocīt iekšējās pretrunas, savādas emocijas, kuras traucēs pienācīgi koncentrēties darbam. Esi dubultā piesardzīgs, ja nākas veikt sarežģītus aprēķinus, pievērsties zinātniski pētnieciskajai darbībai.

SVARI Būsi patiesi smalkjūtīgs pret līdzgaitniekiem un tieši tādu pat attieksmi gaidīsi pretī. Taču diemžēl uzradīsies kāds, kuram šīs īpašības būs svešas. Atturies no iesaistīšanās konfliktā, labāk ignorē nekauņu.

SKORPIONS Pateicoties atjautībai un spējai radīt oriģinālus risinājumus ikdienišķām problēmām, iemantosi augstākstāvošo ievērību. Ir vērts rūpīgāk ieklausīties priekšnojautā, neignorēt zīmīgus sapņus!

STRĒLNIEKS Esi pacietīgāks ikdienas gaitās, jo steiga novedīs tikai un vienīgi pie problēmām, iespējami pat finansiāliem zaudējumiem. Šodien nav pats atbilstošākais brīdis biznesa pārrunu vešanai.

MEŽĀZIS Šobrīd noteikti vajadzētu būt piesardzīgākam, kārtojot gan finansiālos, gan ar tieslietām saistītos jautājumus. Veiksme vairāk pavadīs tos Mežāža zīmes pārstāvjus, kuri saistīti ar dzīves radošo pusi.

ŪDENSVĪRS Nekādi nevēlēsies apgrūtināt sevi ar jebkāda veida saistībām, papildu pienākumiem. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi neraksturīgi noslēgts, nelabprāt dalīsies ar šā brīža emocijām.

ZIVIS Esi apdomīgāks privātajā dzīvē, neļauj sakāpinātajām kaislībām sabojāt attiecības ar otro pusīti. Labāk liekās emocijas atstāj sporta zālē vai pievēršoties fiziskam darbam. Šodien labāk nelieto alkoholu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu