Skrejriteņa vadītājs laimes krekliņā - par mata tiesu no traģēdijas (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Brauciens ar nomas kompānijas elektrisko skrejriteni pa Purvciema apkaimes ieliņām kādam rīdziniekam beidzās ar sāpīgu piezemēšanos uz asfalta un skaidrošanos ar kāda BMW automobiļa īpašnieci.

Kā vēsta raidījums Degpunktā, jaunais vīrietis ar skrejriteni brauca pa Kurmju ielu Stirnu ielas virzienā. Tuvojoties krustojumam, vīrietis sāka samazināt ātrumu, kurš jau tā nebija liels, tomēr, iebraucot peļķē, skrejritenis saslīdēja un pakļuva zem BMW automašīnas.

Skrejriteņa vadītājs raidījumam skaidro, ka arī pats nokritis vien dažus milimetrus no mašīnas. "Es vienkārši nokritu, man paveicās," stāsta elektriskā skrejriteņa vadītājs Artjoms.

Artjoms tiešām tika cauri tikai ar izbīli, taču ja jaunais vīrietis kopā ar skrejriteni būtu pakļuvis zem spēkrata riteņiem, šis stāsts beigtos ar daudz nopietnākām sekām.

"Pāris sekundes trūka, un viņš nonāktu man zem riteņiem. Es viņu uzreiz tad sabrauktu. Man pat sākotnēji likās, ka viņš trāpīja zem riteņa. Man bremzēšanas ceļš nebija liels, ātrums arī nebija liels," - tā BMW automašīnas vadītāja Olga.

Šoreiz cilvēki pat nesauca mediķus. Pietika ar zvanu policistiem, lai piefiksētu avārijas faktu, un ar ziņojumu nomas kompānijas pārstāvjiem par sabojāto braucamrīku. Zināms, ka skrejritenis ir apdrošināts, un šis incidents tiks izrunāts ar nomas kantora pārstāvjiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu