Pieķerta! Sieviete pārdod internetā labdarībai nodotās drēbes (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Jelgavas iedzīvotāja Lelde noplēmusi nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu - iztīrīt skapi un palīdzēt tiem, kuriem nepieciešama palīdzība. 

"Taisījām skapja revīziju, atradām daudz nevajadzīgas drēbes, kuras ikdienā netiek lietotas. Izlēmām, ka vēlamies tās atdot labdarībai," raidījumam "Bez Tabu" stāsta Lelde.

Liels bija pārsteigums Leldei, kad viņa pamanīja, ka internetā tiek tirgotas drēbes, kuras viņa nodeva labdarībai. Redzot pazīstamu kreklu internetā, apģērbu tirgošanās grupā, Lelde sākumā nedomājusi neko aizdomīgu, tomēr aplūkojot vairākas bildes, viņa sapratusi, ka tiek tirgotas arī viņas labdarībā nodotās kleitas. 

Drēbju tirgotāja profilā norādījusi, ka strādā Valsts Policijā un arī aktīvi dalījusies ar likumsargu ierakstiem portālā.

Lelde arī bija pārliecināta, ka drēbju tirgotāja strādā "Svētelī", kur viņa nodeva savu apģērbu labdarībai. "Kad to redzēju, ka no valsts policijas, sapratu, tas ir par traku," stāsta Lelde.

Izrādās, ka "Svētelī", samaksājot vien 2 eiro, jebkurš var pielasīt pilnu maisu ar drēbēm.

Ar Leldes palīdzību "Bez Tabu" izdevās sarunāt tikšanos ar drēbju tirgotāju. Ar slēpto kameru tiek fiksēta drēbju tirgotāja, kura atzīst, ka strādā Valsts Policijā, bet šobrīd ir dekrētā. Sieviete stāsta, ka drēbes nopirkusi no rokas - kādas meitenes, tepat Jelgavā.

"Šos svārkus esmu uzvilkusi tikai divas reizes - man tādi nepiestāv," par Leldes svārkiem stāsta tirgotāja."Maksā 8 eiro!"

Skaties video, kas notiek tālāk, kad sievietei atklāj, ka potenciālais drēbju pircējs ir no "Bez Tabu". 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu