Izstādē "Riga Food 2020" produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 450 uzņēmumu no 25 valstīm

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 9. līdz 12.septembrim notiekošajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020" produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 450 uzņēmumu no 25 valstīm, informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrībā "BT1".

Tostarp izstādes apmeklētāji varēs paviesoties Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Kanādas, Ukrainas (Hersonas apgabala), Krievijas (Volgogradas, Voronežas un Ļeņingradas apgabalu), Japānas un Polijas nacionālajos kopstendos.

Izstādē varēs apskatīt arī Latvijas mājražotāju, sīkražotāju un mazo uzņēmumu produkciju. Savukārt pārtikas nozares profesionāļi izstādē varēs iepazīt jaunākās un pieprasītākās pārtikas tehnoloģijas.

Arī šogad pārtikas ražotāji un meistari izstādē saņems "Riga Food" medaļas izcilas kvalitātes pārtikas produktu - medus un piena - konkursos. Piena kvalitātes konkursu laureātus paziņos un kopā ar medus konkursa uzvarētājiem sveiks apbalvošanas ceremonijā uzreiz pēc izstādes oficiālās atklāšanas, kas notiks 9.septembrī, plkst.11 konferenču zālē Nr.3.

Izstādē, apmeklējot "Inovāciju ekspozīciju", būs iespēja apskatīt uzņēmēju, zinātnieku un pētnieku izstrādātos jaunākos produktus un risinājumus pārtikas nozarē Baltijā. Savukārt 10.septembrī uzņēmēji un nozares profesionāļi aicināti piedalīties starptautiskajā kontaktbiržā.

Šogad izstādē uzstāsies arī viena no 20 Krievijas vadošajām lekotrēm - biznesa trenere un personiskā zīmola attīstīšanas eksperte Julianna Pļiskina, kura 10.septembrī meistarklasē "Pieci visefektīvākie produktu sērijas reklamēšanas instrumenti Krievijas tirgū" apskatīs modernas mazā biznesa reklamēšanas prakses, kas neprasa lielus ieguldījumus.

Savukārt 11.septembrī notiks lekcija "Kā ar nelieliem izdevumiem attīstīt mazo biznesu, izmantojot personisko zīmolu". Tajā varēs uzzināt, kāpēc uzņēmuma dibinātājam 21.gadsimtā ir vajadzīgs personiskais zīmols. Meistarklases notiks krievu valodā.

Covid-19 pandēmijas dēļ izstāžu centra ieviesta virkne drošības pasākumu.

Foto: “Riga Food 2019”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu