Noderīgas lietas ne tikai darbam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Pat grūti iedomāties, kam visam saimniecībā var noderēt ar akumulatoru darbināms pūtējs. 

Foto: Publicitātes foto

Pirmkārt, lapām. Tas jau visiem zināms, ka patīkamāk ir tās pūst ar gaisa strūklu, nevis fiziski strādāt – grābt ar grābekli. Otrkārt, ja uz asfalta vai bruģa celiņa ir sakrājušās smiltis – viens pūtiens, un tās jau ir atpakaļ zālienā. Pamēģiniet ko tādu izdarīt ar slotu – visas smiltis un gruži glīti iegulsies bruģa starpās. Bet ar pūtēju rezultāts būs atšķirīgs un labi pamanāms. Treškārt, pūtēju var izmantot ne tikai ārā. Piemēram, darbgaldu vajag nopūst tīru vai pieputējušu garāžu padarīt spodru – atveram durvis un izpūšam visus gružus.

Īpašajā Makita vasaras piedāvājumā ir pūtējs DUB363ZV arī ar papildu sūkšanas funkciju – pievienojam speciālu maisu, uzmetam lenci pār plecu un sasūcam tikko griezta dzīvžoga mazos zariņus, kas saķērušies dzīvžogā. Vai tos pašus gružus vai zāli pēc pļaušanas uz celiņa sasūcam maisā un pa tiešo – uz kompostu, lai nekas neiet zudumā.

Akumulatora pūtēju galvenā priekšrocība ir to vieglā apkope un klusā darbība. To darba troksnis ir daudz mazāks nekā benzīnmotora pūtējiem – lai radītu tādu pašu troksni, kādu sataisa viens benzīna pūtējs, vajadzīgi 11 akumulatora pūtēji. Tāpēc būs prieks mājiniekiem un kaimiņiem.

Foto: Publicitātes foto

Karsti dzesējošs piedāvājums – tā varētu teikt par Makita akumulatoru ventilatoriem. Ar akumulatoru aprīkoto ventilatoru var paņemt līdzi visur tur, kur ir karsti. Īpašajā vasaras piedāvājumā ir veseli četri modeļi ar atšķirīgu jaudu cenā no 56 līdz 98 eiro. Ilgākais darbības laiks – līdz pat 21 stundai! Kliedēs karstumu visas dienas garumā. Bet var ieregulēt arī automātisko izslēgšanos pēc četrām, divām vai pēc stundas, lai neaizmirstos ventilatoru izslēgt, ja nu kas.

Foto: Publicitātes foto

Makita ir radījis vēl vienu ļoti interesantu veidu, kā cīnīties ar karstumu, – vējjaku ar iebūvētu ventilatoru. Uzvelc jaku, pieslēdz akumulatoram, jaka piepūšas, un tu jūti viegli atvēsinošu vēju, pat siltumnīcā strādājot. Speciālas jakas ir metinātājiem – tās šūtas no nedegoša auduma – un arī ceļu strādniekiem – no atstarojoša materiāla. Bet visas tās ventilējas ar iebūvētu ventilatoru. Saule cepina, bet pašsajūta ir dzesējoši spirgta. Un, ja strādājot mobilajam tālrunim baterija iet uz beigām, to var tepat pie jakas akumulatora uzlādēt.

Ja jau ārā, tad nekādi nevar iztikt bez Makita Bluetooth radio DMR114B (par 168 eiro).

Foto: Publicitātes foto

Tas pārvērtīs jebkuru āra darbu vai ballīti muzikālā piedzīvojumā. Atsevišķais zemo frekvenču skaļrunis radīs dziļu un telpisku skanējumu. Savas mīļākās mūzikas izlasi varēsi vadīt arī no telefona, pieslēdzoties ar Bluetooth. Vasaras muzikālais piedzīvojums var sākties! Pat ja uznāks lietus, nav nekādu problēmu. IP65 aizsardzības klase nodrošinās aizsardzību gan pret lietu, gan putekļiem, piemēram, celtniecības objektā. 

Šie un vēl citi vairāk nekā 60 instrumenti īpašajā Makita vasaras piedāvājumā: Makita.lv

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu