Vecs, bet tik iekārojams - Mercedes-Benz E200 ar "tīriem papīriem"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Mercedes-Benz E200
Mercedes-Benz E200 Foto: Mercedes-Benz

Cik gan bieži negadās sludinājumu portālos "uzdurties" vilinošam automobilim, taču ar neskaidru pagātni, kurā var būt gan avārijas, gan manipulācijas ar odometra rādījumu un tamlīdzīgi. Šis turpretī nav tāds gadījums, jo attēlos redzamais auto, lai gan sens, ir caurspīdīgāks par caurspīdīgu un to garantē Mercedes-Benz Classic. 

Jebkurš auto, ko mums piedāvā dažādi sludinājumu portāli, var būt apšaubāms. Turpretī, ja Mercedes-Benz automobilis tiek tirgots ar Mercedes-Benz Classic starpniecību, nav šaubu, ka mašīna ir teicamā kārtībā un pat 25 gadu vecumā ir gatava uzticami kalpot vēl gadiem. 

Foto: Mercedes-Benz

To, protams, pirmais uzzinās tas, kurš par šo 100 kilovatus jeb 136 zirgspēkus spēcīgo automobili iegādāsies būs gatavs maksāt apmēram 3-4 reizes vairāk nekā par šādu W124 virsbūves tipa auto caurmērā prasa pārdevēji Mobile.de.

Foto: Mercedes-Benz

Summa, kas tiek prasīta par pelēko "taksometru", nav maza. Ja ap to pašu laiku iznākušos E klases Mercedes-Benz ar ovālajiem priekšējiem lukturiem met pakaļ, jo nevienam viņi nav vajadzīgi, E klases iepriekšējās paaudzes jeb W124 vērtība turas samērā augstu. Konkrētā eksemplāra gadījumā pat ļoti augstu, jo 1995.gada automobilis ar 48 800 km nobraukumu, pēc paviesošanās pie trim līdzšinējiem saimniekiem var būt tavs par 28 490 eiro, neskaitot nodokļus. 

Foto: Mercedes-Benz

Automobilis šobrīd atrodas Mercedes-Benz Museum Stuttgart, tātad Vācijas pašos dienvidos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu