Aizdomās par kafejnīcas apzagšanu aizturēts jau iepriekš policijas redzeslokā nonācis vīrietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

1.augusta naktī Valsts policija vērsās pie Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem ar informāciju par kādu pavisam nesen notikušu zādzību vienā no vecpilsētas kafejnīcām. Kāds vīrietis bija iegājis kafejnīcā, aizlīdis aiz letes un no kases aparāta paņēmis naudu. 

Kafejnīcā bija izvietotas vairākas kameras, kas bija piefiksējušas garnadža izskatu. Ieraksts personas atpazīšanai nodots pilsētas videonovērošanas centra darbiniekiem.

Aptuveni piecas stundas vēlāk, pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kamerām pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Garnadzis bija atgriezies vecpilsētā, pēc kā informācija nodota tuvākajai Rīgas pašvaldības policijas autopatruļai.

Sekojot pilsētas videonovērošanas centra norādēm, vīrietis panākts un aizturēts Audēju ielā. Garnadzis noliedza viņam izteiktās apsūdzības, līdz brīdim, kad viens no policistiem caur mobilo telefonu parādīja kameru ierakstus no apzagtās kafejnīcas. Tikai pēc tam, kad policists atklāja, ka videoierakstos skaidri saskatāma viņa seja, aizturētais pārstāja noliegt izdarīto.

Savukārt, pārbaudot aizturētā personas datus, atklājās, ka tieši pirms nedēļas viņš jau bija nonācis Rīgas pašvaldības policijas redzeslokā – par makšķerēšanas piederumu zādzību no kāda Alfrēda Kalniņa ielas nama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu