Par zādzību no veikala noliktavas aiztur vīrieti (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

3. Augustā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Balvu iecirknis saņēma informāciju par to, kādā veikala noliktavā ir notikusi zādzība. Tajā pašā dienā tika aizturēta aizdomās turamā persona. Saistībā ar zādzības faktu tika ierosināts kriminālprocess. Vakar, 5.augustā, tiesa, aizdomās turamajai personai, piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Balvu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki 3. augustā ap pulksten 07:00 saņēma informāciju, ka Baltinavā ir uzlausta kāda veikala noliktava no kuras ir nozagts aptuveni 81 litrs alus. Garnadzis ar laužņa palīdzību sabojāja piekaramās atslēgas un iekļuva noliktavā.

Tajā pašā dienā tika aizturēta aizdomās turamā persona – 1974. gadā dzimis vīrietis , kurš jau iepriekš bija tiesāts par analoģiskiem noziedzīgiem nodarījumiem. Vakar, 5.augustā, tiesa aizdomās turamajai personai piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Saistībā ar šo notikumu ir uzsākts kriminālprocess pēc KL 175.panta 3.daļas. Atgādinām, ka pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas, par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas vai ietaises, kas savieno glabātavas, kā arī par transportlīdzekļa zādzību — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu