Apjukusi sieviete Ādažos sasit kopumā piecus auto (13)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ādažu tirgus laukumā pie Gaujas ielas pensionāre, kura salīdzinoši nesen tikai ieguvusi autovadīšanas tiesības, pamanījās apskādēt četrus stāvvietā novietotus spēkratus, kā arī pamatīgi sabojāt savu auto.

Kā vēsta raidījums Degpunktā, kundze gribēja izbraukt no stāvvietas, taču viņu samulsināja lielais spēkratu daudzums un tāpēc nolēma tos apbraukt pa ietvi. Šajā brīdī sievietei misējās un bremzes pedāļa vietā viņa nospieda gāzi, izraisot vairāku spēkratu sadursmi un pamatīgi pārbiedējot cilvēkus un pārdevējus, kas stāvēja aiz letes.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāds aculiecinieks raidījumam stāsta, ka sieviete negadījuma vietā iebraukusi "nenormālā ātrumā". Tas arī ir skaidrojums, kādēļ mašīnas stāvvietā apdauzītas kā biljarda bumbas. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

To, ka sieviete nenotrieca kādu cilvēku, var uzskatīt par laimīgu sakritību. Pēc aculiecinieku teiktā avārijas brīdī pa stāvvietas teritoriju staigājuši daudzi. Automašīnas šofere incidentā necieta un pati izsauca policistus. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policistiem atbraucot uz notikuma vietu un ieraugot neparasto ainu, sākotnēji pat nav bijis skaidrs, kurš no visiem auto ir avārijas izraisītājs. Notikumu gaitu likumsargiem palīdzējuši noskaidrot aculiecinieki un pati Volvo vadītāja. 

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu