Sestdienas horoskops: zvaigznes iesaka nedaudz pasportot, ieiet pirtī!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tevi var negaidīti izbrīnīt kāda drauga neadekvātā uzvedība. Nebrīnies par notiekošo, Mēnesim šobrīd esot tavā zīmē, cilvēki var kļūt nedaudz karstasinīgāki, neapdomīgāki. Drīz viss norimsies!

VĒRSIS Šodien plānotās ieceres var prasīt vairāk laika un līdzekļu, nekā sākotnēji domāji. Ja nejūties pārliecināts par izdošanos, paņem pauzīti, pārdomā visu, kā nākas, varbūt atradīsi kādas nepilnības, kļūdas.

DVĪŅI Vispiemērotākais atpūtas veids būs kopīgi pavadīts laiks ar domubiedriem. Atrodoties dvēseļu radinieku lokā, tev dzims jaunas idejas, tu spēsi smelties enerģiju turpmākajiem darbiem.

VĒZIS Aizmirsti darba lietas, ar tām saistītos uztraukumus. Apzinies, ka tava nervu sistēma ir nopelnījusi pienācīgu atpūtu! Velti vairāk laika otrajai pusītei, parūpējies, lai jūsu starpā valdītu romantiska noskaņa.

LAUVA Par drūmu noskaņojumu tev šodien noteikti nebūs jāsūdzas. Tu lieliski pratīsi izklaidēt gan sevi, gan tuviniekus. Ar atvasītēm sapratīsies burtiski no pusvārda. Dienas izskaņā iespējami negaidīti ciemiņi.

JAUNAVA Emocionāli sarežģīta diena, jo tu pats īsti nespēsi saprast, ko vēlies no dzīves, no attiecībām ar otro pusīti. Pareizāk būtu, ja tu necilātu kopdzīves jautājumus, bet gan dotos pasportot, noņemtu lieko spriedzi!

SVARI Nav izslēgts, dosies izbraucienā vai pat ārzemju ceļojumā. Šis ir atbilstošs brīdis, lai ļautu vaļu fantāzijai, uzdrošinātos īstenot savas slēptākās vēlmes. Attiecības ar mīļoto būs kaislīgas, intriģējošas.

SKORPIONS Visticamāk, laiku veltīsi praktiskām lietām – mājas uzkopšanai, nelieliem remonta darbiem. Saskarsmē ar otro pusīti būsi atklāts, kas palīdzēs izrunāt tēmas, kuras citkārt palika noklusētas.

STRĒLNIEKS Būsi manāmi pašpārliecināts un spītīgs, kas var radīt problēmas tev pašam, it sevišķi, ja plāno iesaistīties riskantākos piedzīvojumos. Ir vērts ieklausīties gados vecāku cilvēku padomos!

MEŽĀZIS Nesaskaņas ar otro pusīti var jūtami iedragāt tavu omu. Lai nebūtu jāķildojas visu dienu, varbūt izbaudiet brīvdienu katrs savā nodabā. Zvaigznes iesaka nedaudz pasportot, ieiet pirtī.

ŪDENSVĪRS Būsi aizņemts ar biznesa jautājumiem, organizatoriskām lietām. Tev izdosies izveidot jaunus lietišķos kontaktus, atrast ietekmīgus atbalstītājus nākotnes iecerēm. Dienas izskaņu velti otrajai pusītei.

ZIVIS Noskaņojums mudinās iesaistīties kādā avantūristiskā pasākumā. Pielūko tikai, lai tas nav pārāk ass, “piparots” tavai gaumei! Saskarsmē ar laulāto centies vairāk iziet uz kompromisiem, atturēties no strīdiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu