Pavlovs: ļaujiet kāzas organizēt vīrietim un strīdos neizskaties pēc raganas uz slotas (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA, Pixabay

Modes eksperts un stilists Aleksandrs Pavlovs savu sievu, divu meitu māti Agniju pirms diviem gadiem apprecēja vēlreiz, noorganizējot kāzas pats. Uzzini, kā tas notika un ko par veiksmīgu attiecību kodolu uzskata Aleksandrs Pavlovs. 

"Mēs pirmoreiz apprecējāmies pirms desmit gadiem Ņujorkā ļoti formālā kāzu ceremonijā. Tā kā Agnija pēc desmit gadiem gribēja manu uzvārdu, vieglāk bija laulību reģistrēt otrreiz te. Parasti jau sievietes ir tās, kas grib kāzu ceremoniju. Ko esmu novērojis? Līgavas, kas mūsu salonā pasūta kāzu kleitas, parasti cenšas kontrolēt visu procesu – sākot ar ziediem, bantēm un beidzot ar kāzu torti. Un es redzu, cik milzīgu stresu viņas piedzīvo šajā laikā. Tā vietā, lai atslābtu un iedzertu šampanieti, viņas drīzāk ķeras pie baldriāniem. Man žēl viņu. Ko gribētu ieteikt sievietēm?

Ļaut noorganizēt kāzas vīrietim! Principā es to izdarīju divu nedēļu laikā. Mana līgava (sieva) pirms tam nezināja neko. Ne to, kur, un ne to, kā notiks kāzu pasākums, ne kāds būs galdu noformējums, ne kāda būs kāzu torte.

Viņa zināja tikai ciemiņus, kas ieradīsies, un to, kāda viņai būs kleita. Jo tā pirms tam bija jāpiemēra," žurnālā "Ieva" intervijā par kāzām runā Aleksandrs Pavlovs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandrs Pavlovs (@alexander.pavlov.ap) on

Intervijā arī Aleksandrs runā par savstarpējām attiecībām, kurās, strīdu gadījumos, sievietei neesot jācīnas, bet jābūt kā fejai. "Kašķi ir katrā ģimenē. Arī savām klientēm stāstu, ka vīrietis vienmēr kausies līdz galam.

Jo vīrieša būtība ir uzvarēt. Bet manā skatījumā sieviete nav zvērs, sieviete ir feja. Tāpēc, tiklīdz viņa grib cīnīties, viņa sāk izskatīties pēc raganas, kas lido uz slotas. Katrai sievietei šādā mirklī iesaku paskatīties uz sevi spogulī.

Ja patīk tas, ko redzi, viss kārtībā – var turpināt cīņu. Tikai cīņas ļoti nogurdina. Tāpēc ikreiz, kad nokrīt balkons, tas ir gudri jābūvē no jauna."

Bet, piedzīvojot pārvērtības, sievietēm šķiet, ka viņas atradušas kaut kādu burvju podziņu. Patiesībā uzturēt savu tēlu – tas ir milzīgs darbs. Tajā jāiegulda gan laiks, gan finanses, gan darbs pašai ar sevi. Savā ziņā pārvērtību šovu var salīdzināt ar Pelnrušķītes balli, kurā viena kurpīte nāk līdzi kā bonuss. Jo tad, kad pusnaktī ar vecu tačku un ar to pašu vīru dodies prom no ballītes, tu joprojām gaidi princi, kas atnesīs to otru kurpīti ar visu pili piedevām. Bet tas princis ir darbs, kas jāpieliek, lai labi izskatītos. Ja es, piemēram, kādu laiku nenodzenu matus un bārdu, no kuras lien ārā sirmums, izskatos par desmit gadiem vecāks. Bet katrs var izskatīties labāk. Un sievietēm šajā ziņā jābūt egoistiskām. Kāpēc? Tāpēc, ka nevienam nav vajadzīga nelaimīga sieviete – ne vīram, ne bērniem. Ja sieviete labi jūtas un izskatās, arī atmosfēra ģimenē ir pavisam cita. Un, ja vīrietis sievieti nenēsā uz rokām, tad viņa pati ir vainīga. Tā es uzskatu. Jo gudra sieviete izdara tā, ka vīrietis viņai visu sagādā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu