Kamerona Diaza skaidro, kāpēc pameta aktrises karjeru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamerona Diaza
Kamerona Diaza Foto: AP/Scanpix

Bijusī amerikāņu aktrise Kamerona Diaza intervijā Gvinetas Paltrovas raidījumā skaidroja, kāpēc pameta aktrises karjeru un kā mainījās viņas dzīve pēc šī lēmuma pieņemšanas. 

Diaza intervijā "In goop Health: The Sessions" sacīja: "Es vienkārši pieņēmu lēmumu, ka vēlos citas lietas savā dzīvē. Es tik ilgi un smagi strādāju, radot filmas, un tas bija nomācoši. Man nebija laika savai personīgajai dzīvei."

47 gadus vecā Diaza savā 20 gadus ilgajā aktrises karjerā četras reizes tikusi nominēta Zelta globusa balvai. Viņas zināmākās lomas ir filmās "Maska", "Vaniļas debesis" un "Šis un tas par Mēriju".

Vaicāta, kā viņa jutās pēc veiksmīgas karjeras pamešanas, viņa atbildēja: "Es guvu mieru. Dvēseles mieru. Beidzot es rūpējos par sevi."

Kādreizējā aktrise nolēma fokusēties uz savām attiecībām ar ģimeni un draugiem. "Kad tu radi filmas, tas ir lielisks attaisnojums - tu viņiem piederi. Tu esi tur 12 stundas dienā mēnešiem ilgi un beigās tev neatliek laika nekam citam," viņa stāsta.

"Aktieri ir infantilizēti. Mēs esam nostādīti pozīcijā, kad visi par mums parūpējas," piebilst Diaza, sakot, ka viņa nekad nav jutusies komfortabli, šādi dzīvojot. 

Kā zināms, Diaza 2015. gadā apprecējās ar mūziķi Bendžiju Madenu. Pāris audzina meitiņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu