Aculieciniece saka: "Ja kāds būtu gājis - cilvēks beigts!" (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Degpunktā

​Talsu un Pauzera ielas krustojums Tukumā vietējiem iedzīvotājiem nepatīk. Viņi stāsta, ka šeit regulāri notiek avārijas un bīstamo ceļa posmu vajadzētu kaut kā uzlabot. 35. nama iemītnieki regulāri kļūst par lieciniekiem ceļu satiksmes negadījumiem.

Kāds Talsu ielas iedzīvotājs raidījumam Degpunktā stāsta, ka bīstamas situācijas neveiksmīgi iekārtotajā vietā veidojas bieži un automobiļi "te bieži skrien iekšā, pusgadā reizi ir". 

Piektdien dienas pirmajā pusē bēdīgi slaveno krustojumu centās izbraukt jauns vīrietis pie Opel stūres, kā arī kāds melna Audi vadītājs. Abas automašīnas nespēja sadalīt ceļu, notika sadursme, un Opel vadītājs attapās ietriecies mājas priekšdurvīs. Traci dzirdēja arī kaimiņi.

Cilvēki saskrēja ap notikuma vietu, un tukumnieks Raivis pamanījās notiekošo nofilmēt. Aculiecinieki stāsta, ka Opel mājā ietriecās inerces dzīts. Viņi ir arī pārliecināti - ja pa ietvi būtu gājis cilvēks, viņš būtu beigts.

Par laimi, negadījumā neviens nopietnus ievainojumus neguva. Vadītāji pašu spēkiem izkāpa no automašīnām un sagaidīja policiju. 35. namā dzīvojošie cilvēki cer, ka drīzumā tiks atrasts risinājums, kas uzlabos krustojuma pārredzamību.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu