Horoskopi visai nedēļai (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 10. - 16. augustam.

AUNS Šonedēļ profesionālajā jomā iespējamas nelielas nesaprašanās, domstarpības. Galvenais, neiesaisties no savas puses apkārtējo strīdos, esi iecietīgāks pret līdzgaitniekiem. Ja nepieciešams, vari veikt dažādus saimnieciski organizatoriskos darbus, tikt galā ar juridiskajām niansēm. Mīlas jomā nav izslēgti asāki pavērsieni, pēkšņi kaislību uzplūdi. Kopdzīvē ar otro pusīti lielu lomu spēlēs prasme piekāpties vajadzīgajā brīdī, būt pretimnākošākam pret partnera untumiem.

VĒRSIS Nedēļas sākums vairāk atbilstošs biznesa lietām, lietišķa rakstura pārrunām. Nav izslēgts, nāksies kārtot ar tieslietām, birokrātiju saistītus jautājumus. Sākot ar trešdienu vairāk laika nāksies veltīt jaunu zināšanu apguvei, kontaktu dibināšanai. Nav izslēgts, kāds Vērsis dosies paplašināt savas profesionālās iemaņas ārpus valsts robežām. Nedēļas izskaņā tevi saistīs mājīga atmosfēra, vēlēsies baudīt atvasīšu klātbūtni, mīļotā cilvēka uzmanības apliecinājumus.

DVĪŅI Galvenais, nesteidzies! Centies vispirms kā nākas pārdomāt veicamos darbus, sastādīt to īstenošanas plānu, un tikai tad metodiski to realizēt. Šoreiz tieši precizitāte, apdomīgums un neatlaidība novedīs tevi pie kārotajiem panākumiem! Lieti noderēs tev piemītošās saskarsmes spējas, analītiskās dotības. Attiecībās ar līdzgaitniekiem daudz kas būs atkarīgs no tā, vai spēsi turēt doto vārdu, nekļūsi vieglprātīgs pret saviem solījumiem. Brīvdienās ieteicams doties pie dabas.

VĒZIS Ja vien pratīsi saglabāt ticību savām spējām, nenolaidīsi rokas pusceļā, tev pastāv lieliskas iespējas gūt manāmus profesionālos panākumus.! Šī ir interesanta nedēļa ar privāto, it sevišķi ģimenes biznesu saistītajiem Vēžiem. Tu spēsi lieliski sastrādāties ar dažāda gadagājuma, uzskatu piekritējiem, kas ievērojami atvieglos cerētā īstenošanu. Pilnīgi iespējams, priekšniecība pamanīs tavu centību un varbūtēji apsvērs tavu tālāko karjeras izaugsmi. Ģimenes dzīvē viss pamazām ritēs savu gaitu.

LAUVA Tās Lauvas, kuras saistītas ar dizainu, arhitektūru, interjeru, lieliski spēs apliecināt savas patiesās spējas, iegūt apkārtējo, klientu atzinību, uzslavas. Arī tiem zīmes pārstāvjiem, kuri saistīti ar žurnālistiku un politiku šī solās būt aktīva, zīmīgiem notikumiem piesātināta nedēļa. Būtiski nepārslogot sevi nedz garīgajā, nedz fiziskajā plānā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku pratīsi uzturēt kaisles dzirksti, radīt patiesu smaidu otrās pusītes sejā.

JAUNAVA Šonedēļ lielu nozīmi panākumos spēlēs nejaušības, no tevis neatkarīgi apstākļi. Rēķinies, ka dzīve tevi te cels augšā, te atkal metīs lejā. Tavs uzdevums – pēc iespējas operatīvāk un kvalitatīvāk pielāgoties pārmaiņām, nenobīties no papildu atbildības, aktīvāk iesaistīties komandas darbā. Pilnīgi iespējams, ka situācija liks apgūt jaunas darba iemaņas, jūtami paplašināt zināšanu krājumu. Ikdienas gaitās no otrās pusītes varēsi rēķināties gan ar morālo atbalstu, gan praktisku padomu. Nepiemirsti mīļotajam atdarīt ar ko līdzīgu.

SVARI Piemērota nedēļa, lai dibinātu jaunus kontaktus, pievērstos radošajām iecerēm un īstenotu ar zinātnisko pētniecību saistītos projektus. Savā rīcībā būsi patiesi mērķtiecīgs, neatlaidīgs, prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Tu lieliski sapratīsies ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Brīvajiem Svariem tas iezīmēs jaunus romantiskos piedzīvojumus. Attiecībās esošie, centīsies kopdzīvi padarīt emocionāli piesātinātāku, meklēs dažādību erotiskajās sajūtās.

SKORPIONS Lietišķais noskaņojums, it sevišķi nedēļas sākumā, mudinās paveikt, ko lielu un paliekošu. Nav izslēgts, tiks dibinātas nopietnas sadarbības ar ārzemju partneriem vai meklētas iespējas iesaistīties lielākos valsts pasūtījumos. Sevišķi aktīva nedēļa tiem Skorpioniem, kuri saistīti ar tranzītbiznesu, loģistiku un juridisko pakalpojumu sniegšanu. Nedēļas otrajā pusē vairāk uzmanības tiks veltīta privātai dzīvei, mājas solim. Par ko otrā pusīte, atvasītes būs tikai iepriecinātas.

STRĒLNIEKS Būsi draudzīgs, dzīvespriecīgs un atsaucīgs pret apkārtējiem. Pateicoties lieliskajai saskaņai ar līdzgaitniekiem, tev ikdienas darbos veiksies! Pie vajadzības, ātri iegūsi praktisku palīdzību un morālu atbalstu. Šonedēļ piedzīvotais ļaus iegūt vērtīgas atziņas, uzkrāt svarīgu pieredzi. Ja sajūti, ka esi iestidzis rutīnā, droši celies un maini savu ikdienu. Nav izslēgts, kāds no radinieku loka spēs piespēlēt tev vērtīgas idejas, savedīs kopā ar potenciālo jauno darba devēju.

MEŽĀZIS Tevi raksturos pacietīgums, strādīgums un neatlaidība. Visi iesāktie darbi tikt godam novesti līdz gaidītajam finālam. Kopumā atbilstoša nedēļa, lai risinātu materiālas dabas jautājumus, tiktu galā ar mantojumiem, nekustamo īpašuma tā apdrošināšanu saistītām niansēm. Ja rodas vajadzība, droši vari uzsākt dažādu veidu kursus, smelties pieredzi no vecākie kolēģiem, domubiedriem. Mīlas dzīvē centies būt atraisītāks, nekautrēties partnerim atklāt savas patiesās vēlmes, fantāzijas.

ŪDENSVĪRS Šonedēļ var nākties veikt sava veida kopsavilkumu par paveiktajiem darbiem, izdarīt secinājumus, vai esi apmierināts ar panākumiem, ko vēlies darīt tālākā nākotnē. Cilājot lielās domas, neaizmisti par sīkajiem, ikdienas darbiem, esi rūpīgāks pret juridiskajām formalitātēm, centies ievērot visas birokrātiskās nianses. Pašsajūta lielā mērā būs atkarīga no tā, cik daudz ļausi sevi atpūsties. Ja nepārslogosi nervu sistēmu, vairāk laika veltīsi hobijam, noskaņojums būs lielisks!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu