Pirmdien lielākie satiksmes ierobežojumi uz Tallinas un Jelgavas šosejām

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Krustojums uz Jelgavas šosejas pie Medemciema
Krustojums uz Jelgavas šosejas pie Medemciema Foto: LETA

Pirmdien lielākie satiksmes ierobežojumi uz Tallinas un Jelgavas šosejām, informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Palēnināta satiksme ir uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļa remontdarbu posmā, tā izbraukšanai var būt nepieciešama pusstunda vai vairāk, jo ir viens luksoforu posms un trīs citi tiek regulēti ar priekšrocības ceļa zīmēm, kā arī ir noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa vienu, Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Arī šajā ceļa remonta posmā jāplāno papildu laiks, jo sevišķi darbdienu rītos un vakaros ceļā var paiet vairāk par pusstundu.

Būvdarbi turpinās arī uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no Salaspils līdz Ikšķilei. Darbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā un ir slēgta viena no brauktuves joslām Rīgas virzienā. Uz Rīgas virziena brauktuves Salaspilī pirmdien un otrdien darbi notiks naktī, slēdzot vienu braukšanas joslu. Nepieciešamības gadījumā krustojumu zonās tiks piesaistīti satiksmes regulētāji.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu ir uz autoceļa Pūri-Auce-Grīvaiši (P96) posmā no Pūriem Auces virzienā līdz pat Penkulei - tur ir seši pagaidu luksofori, un, lai izbrauktu visus remontdarbus, var būt nepieciešams vairāk par stundu. Samazinājies luksoforu skaits arī uz autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus (P108) 20 kilometru garajā posmā, sākot no Ventspils Kuldīgas virzienā, tur tagad ir divi luksoforu posmi un jārēķinās ar 45 minūtēm ceļā.

Remonts patlaban notiek jau 109 valsts autoceļu posmos, tāpēc autovadītājus aicina rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem un savlaicīgi plānot savus braucienus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu