Princis Harijs ir "atkarīgs" no komentāru lasīšanas, un viņš no tā emocionāli cieš (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

"Princis Harijs vienmēr ir lasījis komentārus, kuri ir pievienoti rakstiem par viņu un Meganu. Visbiežāk komentāri ir dzēlīgi un rasistiski noskaņoti," rakstīts grāmatā par Saseksas hercogiem "Finding Freedom".

"Drudžaini skrollējot savu iPhone, viņš bieži nespēja atrauties no komentāru lasīšanas par sevi un Meganu," grāmatā "Finding Freedom" raksta tās autors Omids Skobijs. 

"Harijs pēc tam gan nožēloja, ka ir atvēris šo interneta linku. Viņa vēders vienmēr sarāvās čokurā, kad viņš lasīja komentārus," grāmatā raksta autors.

"Tā ir slima sabiedrības daļa, kurā mēs dzīvojam, un neviens neko nedara," Harijs reiz teica. "Kur ir viss pozitīvais? Kāpēc visi ir tik nožēlojami un dusmīgi?"

Foto: SIPA/Scanpix

Prinča Harija ieradums lasīt visu informāciju par viņa dzīvi, darbu un attiecībām (vienalga, vai tā būtu pozitīva vai ne) nav jaunums - tas ir viņa ieradums jau vairākus gadus.

Dankans Larkombe,  prinča Harija biogrāfs, ir sacījis, ka Harijam ir netikums visu informāciju par sevi lasīt un uztvert pārāk intensīvi.

"Es vienmēr biju pārsteigts par to, ar kādu apsēstību viņš lasa ziņas, kas rakstītas par viņu," 2017. gada intervijā sacīja Larkombe. "Es domāju, ka princis Čārlzs jau gadiem nav lasījis avīzes, bet Harijs un zināmā mērā arī brālis, princis Viljams, vienmēr visu izlasa, kas par viņiem rakstīts. Tas nozīmē, ka viņus dziļi satrauc tas, ko citi par viņiem domā."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu