Tiešraides arhīvs ⟩ LTRK diskusija ar Rīgas domes mēra amata kandidātiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība “Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera” (LTRK) 13. augustā plkst. 10.00, LTRK konferenču telpā organizē klātienes diskusiju ar Rīgas domes amata kandidātiem.

LTRK kā lielākajai uzņēmēju organizācijai Latvijā ir svarīgi veidot darboties spējīgu un produktīvu sadarbību ar partijām, kuras piedalās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās. Sadarbības galvenais mērķis ir īstenot efektīvu un produktīvu kopīga darba modeli, lai nodrošinātu pozitīvu uzņēmējdarbības vides attīstību un stiprinātu uzņēmēju saikni ar pašvaldības iedzīvotājiem, kā arī saskaņotu Rīgas un Pierīgas uzņēmēju un iedzīvotāju intereses.

“Rīga atjaunos savu attīstību vien tad, kad radoši un uzņēmīgi cilvēki varēs šeit realizēt savas idejas un sapņus. Pilsētas vadībai jādara viss, lai netraucētu idejām un iecerēm realizēties, lai jebkuram investoram tiktu izklāts sarkanais paklājs un katrs no tiem saņemtu pretimnākošu, vienlīdzīgu attieksmi,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Diskusijas laikā plānots pārrunāt LTRK un iespējamo jaunievēlētās Rīgas domes sadarbību, mobilitāti, veicinot Rīgas sasniedzamību gan nacionālā, gan starptautiskā līmenī, par nepieciešamību pašvaldībai iesaistīties uzņēmējdarbībā, kā arī uzņēmējdarbības vidi un investīciju piesaisti Rīgā.

Par sadarbības iespējām, izmaiņām un ilgtspējīgu Rīgas attīstību diskutēs:

LTRK pārstāvji:

  • 1. Didzis Mizis, LTRK padomes loceklis un Rīgas reģionālās padomes vadītājs (Sadarbība ar LTRK)
  • 2. Aldis Gulbis, LTRK padomes loceklis (Mobilitāte)
  • 3. Normunds Bergs, LTRK padomes loceklis (Pašvaldības iesaiste uzņēmējdarbībā un konkurences neitralitāte)
  • 4. Aigars Rostovskis, LTRK prezidents (Uzņēmējdarbības vide un investīcijas)

Rīgas mēra amata kandidāti:

Diskusijas moderators: LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu