Slikta diena kādā Francijas benzīntankā (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter / Sapeurs-pompiers de la Marne

Ir sliktas dienas, ir ļoti sliktas dienas un tad vēl ir arī tādas dienas, kādu piedzīvoja vārdā nenosaukts kravas auto vadītājs Francijā. 

Kravas automobiļu vadītājiem viņu braucamrīka augstums nereti sagādā problēmas. Ja šoferītis nav noskaidrojis un nezina, cik augstu no zemes atrodas viņa mašīnas augstākais punkts, tad agri vai vēlu viņam ceļā gadīsies pārvads ar pārāk zemām sijām vai garāža ar pārāk zemu jumtu. 

Foto: Twitter / Sapeurs-pompiers de la Marne

Rīgā šī problēma visbiežāk novērojama 11.novembra krastmalā vietā, kur tā ved zem Akmens tilta. Šeit pietiekami regulāri kravas automobiļu vadītāji pamanās iesprūst, sabojājot savus braucamos un izraisot nopietnus sastrēgumus, lai gan tuneļa augstums ar ceļa zīmēm ir skaidri norādīts.

Foto: Twitter / Sapeurs-pompiers de la Marne

Tomēr šie negadījumi ir tīrais nieks, ja salīdzina ar kāda šofera nedienām degvielas uzpildes stacijā Francijā jūnija beigās. Viņš bija nolēmis piestāt, lai uzpildītos uz autoceļa A4 netālu no Valmī Francijas ziemeļos, taču acīmredzot piemirsa par sava braucamā gabarītiem. Paviršības rezultāts ir redzams Marnes departamenta Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta fotogrāfijās, kas ievietotas Twitter. Tās ļoti labi ilustrē notikumu gaitu - automobiļu treilera vadītājs bija iebraucis savās darīšanās uzpildes stacijā, taču sastāva pēdējais busiņš izrādījās par augstu un ar aizmuguri aizķērās aiz benzīntanka nojumes, to paceļot augstu gaisā. Vienlaikus jumta pretējā mala tika nospiesta lejā un ielocīja sastāva pirmā busiņa jumtu. Kāda un cik ilga bija glābšanas operācija, nav zināms, taču skaidrs, ka turpmāk nelaimīgais šoferis septiņreiz nomērīs un tikai tad brauks.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu