Liepājas ielās notiks rallija Liepāja dalībnieku parāde

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.fiaerc.com

Piektdien, 14. augustā, plkst. 21:15 liepājnieki un pilsētas viesi aicināti piedalīties FIA Eiropas rallija čempionāta otrā posma Rally Liepāja dalībnieku parādē. 

Parādes maršruts sāksies no Liepājas Olimpiskā Centra un tad vīsies pa Liepājai zīmīgām vietām – Tramvaja tiltu, gar koncertzāli Lielais Dzintars, tālāk pa Liepājas ostas promenādi līdz Loču tornim, gar Pētertirgu un Jāņa Čakstes laukumu, pa Peldu ielu cauri Jūrmalas parkam un pa Kūrmājas prospektu atpakaļ uz Jaunliepājas Annas tirgus laukumā izveidoto Rally Liepāja servisa parku. Paredzēts, ka 8,00 km garajā parādes braucienā piedalīsies visi Rally Liepāja dalībnieki un dalībnieku parāde ilgs aptuveni 30 minūtes.

Foto: www.fiaerc.com

Organizētāji aicina iedzīvotājus nedrūzmēties kādā konkrētā vietā, bet rūpīgi aplūkot pievienoto parādes maršrutu, lai varētu izvēlēties drošu un sev tīkamu skatu vietu.

Foto: www.fiaerc.com

Skatītājiem atgādinām, ka pie ieejas ātrumposmos iegādāties ieejas biļetes nebūs iespējams, tāpēc aicinām tās sarūpēt, apmeklējot kādu no Biļešu Servisa tirdzniecības vietām Latvijā, vai internetā. Tāpat pirms došanās uz ātrumposmiem skatītājiem obligāti jāapmeklē kāds no biļešu maiņas punktiem, kur visas Biļešu Servisa sistēmā iegādātās ieejas biļetes ir jāapmaina pret aprocēm. Bez Rally Liepāja aprocēm ieeja ātrumposmos nebūs iespējama.

Foto: www.fiaerc.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu