Rīgas Dizaina tirgus pulcēs 70 Baltijas dizainerus Rīgas svētku laikā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

15. augustā ikviens interesents aicināts uz Lielo Ģildi, kur no plkst. 11.00 līdz 18.00 norisināsies Rīgas Dizaina tirgus.

Par godu Rīgas svētkiem Rīgas Dizaina tirgus organizē plašu pasākumu, kurā piedalīsies vairāk nekā 50 zīmolu un dizaineru no Baltijas valstīm. Pasākuma tematika – Rīgas vēsture un arhitektūra.

Apmeklētāji varēs iegādāties gan mūsdienīgu apģērbu un aksesuārus, gan mūsdienu tendencēm atbilstošas bērnu un interjera preces. Atšķirībā no citiem Rīgas Dizaina tirgus pasākumiem šajā notiks arī meistarklase un ekskursija.

Paralēli iepirkšanās iespējām, kas ietver arī vasaras kolekcijas un atlaides, pasākuma organizatori piedāvā katram radošajam garam piedalīties meistarklasē “Rīgas jūgendstils – interjera objekta apgleznošana”. Mākslinieces Ildzes Boganas pavadībā gan pieaugušie, gan bērni varēs radīt unikālu un praktisku interjera priekšmetu – jūgendstila sejiņu. Meistarklase notiks vairākas reizes dienas laikā, dalot interesentus grupās pa desmit cilvēkiem. Dalības maksa nodrošina izpausmes objektu sejiņu-plauktiņu, kā arī citus nepieciešamos materiālus.

Foto: Publici

Ja prāts nesas uz izpēti, tad pasākuma organizatori aicina izmantot iespēju piedalīties izzinošā ekskursijā pa Vecrīgu. Ekskursija “Rīgas tirgotāju nostāsti” sāksies Lielajā Ģildē un vedīs cauri Vecrīgai, lai zinošu gidu pavadībā ikviens spētu atklāt šo pilsētu no jauna. Ekskursijas ilgums ir apmēram divas stundas, kuru laikā paviesosieties tādās vietās kā Zviedru vārti, Rātslaukums, Mencendorfa nams un citās. Dalība ekskursijā ir par ziedojumiem.

Pieteikšanos meistarklasei vai ekskursijai, kā arī citu informāciju par Rīgas Dizaina tirgu Rīgas svētku

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu