Noskaties! Ozolam jauns singls un klips "Nāves ēnā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozolam jauns singls un klips "Nāves ēnā"
Ozolam jauns singls un klips "Nāves ēnā" Foto: Publicitātes foto

Pašmāju hiphopa mākslinieks Ozols (Ģirts Rozentāls) ir sagatavojis video versiju singlam "Nāves ēnā" no gaidāmā albuma "Y A U D A", kas iznāks jau nākamnedēļ.

Dziesmas "Nāves ēnā" mūzikas autors ir "bītmeikeris" Niklāvz. Jaunais singls ir no gaidāmā albuma "Y A U D A", kas iznāks nākamnedēļ. 

“Dziesmā izmantots “beat switch”, kas dziesmas kontekstā radikāli maina gan noskaņu, gan enerģiju,” pastāstīja Ozols.

21., 22. un 23. augustā hiphopa izpildītājs Ozols ar koncertu sēriju “Sporta Live” prezentēs jauno albumu “Y A U D A”.  Prezentācijas pasākumi ieplānoti trīs daļās, trīs vakaros Rīgas centrā – Sporta 2 kvartālā. Katrs koncerts saturiski plānots atšķirīgs, un katrā vakarā Ozolam pievienosies jauni viesmākslinieki.

Par mūziķi

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz” sastāvā. Solokarjeru sāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000), pēc kura sekoja albums “Cieņa un mīlestība” (2001), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.) un 2009. gadā izdotais albums “Neatkarība”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumu bloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība”, kā arī “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” un piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu