Vecmīlgrāvja neadekvātais šoferis jau iepriekšējā vakarā pabijis policijā un ekspertīzē (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms dažām dienām plašu rezonansi guva incidentu sērija, ko bariņš jauniešu pārraidīja tīmekļa tiešraidē.

Tas bija gadījums, kad kāds autovadītājs ar Mercedes-Benz, kurš nepieder viņam, Vecmīlgrāvī izraisīja vairākas sadursmes un bēga, kamēr viņa vienaudze notiekošo straumēja tīmeklī.

Necenzētiem vārdiem bagātais video milzu uzmanību izpelnījās tikai pēc tiešraides, kad jau bija nonācis citos sociālajos tīklos, kā arī mediju uzmanības lokā. Painteresējoties sīkāk, raidījums Degpunktā noskaidroja, ka jaunais autovadītājs ar Mercedes-Benz policijas darbinieku uzmanības lokā bija nonācis jau iepriekšējā vakarā, turklāt paviesojies ne tikai patruļmašīnas režģu būrī, bet arī ticis nogādāts ekspertīžu centrā narkotiku reibuma noteikšanai.

Tā kā ekspertīzes rezultāti ir pieejami vien pēc dažām dienām, jaunietis pēc paviesošanās arī policijas iecirknī palaists brīvībā. Viņam gan pat prātā nav bijis doties mājās, un viņš jau pēc brīža sēdies pie svešā automobiļa stūres. 

Nākamajā rītā Valsts policijas Ziemeļu iecirknī saņemts iesniegums no automobiļa īpašnieka. Viņš norādījis, ka iepriekšējā dienā atpūties ar kādu jauniešu kompāniju, pēc kā auto nonācis tās rokās.

VP Ziemeļu iecirkņa Kriminālpolicijas priekšnieks Norberts Trepša raidījumam atklāj, ka jaunieši ar automašīnas īpašnieku, kādu invalīdu, bija lietojuši alkoholiskos dzērienus, pēc kā viņam piedāvāts viņu nogādāt mājās; tāpat auto īpašnieks pierunāts atstāt jauniešiem mašīnas atslēgas, lai nerastos vēlme reibumā sēsties pie stūres. 

Negodīgā ceļā iegūto automobili jaunieši izmantojuši savām izklaidēm līdz pat nākamās dienas rītam, kad apreibušais vadītājs Vecmīlgrāvī izraisīja vairākas avārijas. Kā norāda Trepša, jaunietis, kuram pat nav autovadītāja apliecības, pie stūres bija sēdies narkotisko vielu reibumā. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu