Horoskops un fobijas. Kāda varētu skart tevi?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Atsevišķas Zodiaka zīmes baidās izgāzties, pieņemt lēmumus vai pārcelties uz jaunu māju. Tomēr, lai arī šīs fobijas var šķist ikdienišķas, ir svarīgi izvairīties no pašdiagnozes. Ja uzskatāt, ka jums izteikti ir kādas no šīm bailēm, konsultējieties ar medicīnas speciālistu, vēsta portāls "Ranker". 

Auns - azazagorafobija

Tie, kas cīnās ar azazagorafobiju, baidās, ka citi viņus vai nu atstās novārtā, vai aizmirsīs. Speciālisti uzskata, ka ģimenes anamnēzes, neiroķīmijas un traumatisku dzīves notikumu apvienojums var izraisīt azazagorafobiju. Auns ir viena no drosmīgākajām Zodiaka zīmēm, viņus ir grūti nobiedēt. Tomēr Auns mēdz censties kļūt par labāko. Bailes no cilvēkiem, kuri aizmirsīs viņus vai ignorēs Auna smago darbu, var kļūt par klupšanas akmeni šai citādi pārliecinošajai un ambiciozajai Zodiaka zīmei.

Vērsis - peniafobija

Peniafobija vai nepatika pret nabadzību parasti rodas, tiklīdz pārvarēts finansiāli grūts laiks. Nomocītie uztraucas par visu savas naudas pazaudēšanu un dzīvošanu nabadzīgos apstākļos. Vērsim ir līdzīgas rūpes par naudu. Viņi ir atbildīgi pret saviem ienākumiem. Doma zaudēt naudu, ko viņi cītīgi nopelnījuši, ir baisa.

Dvīņi - decidofobija

Grūtības pieņemt lēmumu var izjust ikviens, bet decidofobija izraisa daudz neizlēmības gadījumu. Tie, kas baidās izvēlēties, bieži ļauj citiem izlemt viņu likteni. Rīcība var izraisīt paniku vai nemieru, negatīvi ietekmējot viņu sociālo dzīvi. Lai arī nekonsekventi, Dvīņi ir ziņkārīgi un pielāgojami, tie varētu saskarties ar lēmumu pieņemšanas problēmām.

Vēzis - trofobija

Tie, kuriem ir trofobija, baidās pārcelties, neatkarīgi no tā, vai tā ir pārcelšanās ārpus valsts vai uz citu māju tajā pašā apkārtnē. Kaut arī fobija galvenokārt attiecas uz dzīvesvietas maiņu, tā var ietvert arī izmaiņas skolās vai attiecībās. Pat kaut kas līdzīgs mēbeļu pārkārtošanai mājās var izrādīties baisa pieredze. Vēzim ir grūti pieņemt pārmaiņas. Viņi ir emocionāli pieķērušies gan tuviniekiem, gan mājām. Pārcelšanās uz jaunu apkārtni vai pilsētu var Vēzī izraisīt pamatīgu stresu.

Lauva - atipifobija

Ja jums ir atipifobija, jūsu lielākais nemiera cēlonis ir neveiksmes. Daži ir pieredzējuši vieglas šīs fobijas versijas; tomēr panikas lēkmēm līdzīgi simptomi nomāc cilvēkus, kuriem patiešām ir šī fobija. Neveiksmes Lauvām ir grūti pieņemt. Cilvēki, kuriem ir šī Zodiaka zīme, alkst apbrīna un uzmanības - viņi var baidīties zaudēt, jo tas varētu ietekmēt to, kā citi viņus uztver.

Jaunava - glosofobija

Glosofobija vai nopietna nepatika pret publisku runāšanu ir pazīstama gandrīz ikvienam. Fobijas simptomi ir sejas apsārtums, izvairīšanās no pūļiem un vispārējs satraukums. Jaunavai ir raksturīgi slikti reaģēt uz publisku uzstāšanos. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji  ienīst būt uzmanības centrā un dod priekšroku darbam aizkulisēs.

Svari - allodoksofobija

Allodoksofobija nozīmē, ka kāds jūtas satraukts par citu cilvēku viedokli. Kaut arī tas varētu izklausīties kā attaisnojums, fobijas saknes ir bailes no iespējamiem konfliktiem, ko izraisa pretrunīgi viedokļi. Svari dabiski sadarbojas un ir diplomātiski, tāpēc nav pārsteigums, ka viņiem nepatīk konfrontācija. 

Skorpions - tanatofobija

Tanatofobija ir izteiktas bailes no nāves. Skorpions ir dzīves pilns: kaislīgs, dzīvespriecīgs un labsirdīgs. Turklāt viņi nav ieinteresēti pasīvā dzīvē. Skorpions parasti ir drosmīgs, bet, tā kā viņi tik augstu vērtē dzīvi, nāve viņus ļoti izteikti biedē. 

Strēlnieks - kleisiofobija

Kleisiofobija ietilpst sociālās trauksmes traucējumos, izraisot bailes no ieslodzījuma mazās telpās vai ierobežotas kustības. Tas ir kas līdzīgs klaustrofobijai. Cilvēki, kuriem ir šī fobija, mēdz nicināt aizslēgtas telpas. Strēlnieks mīl brīvību. Viņiem patīk ceļot un atrasties brīvā dabā. Saprotams, ka viņi jūtas slikti, ja tiek ierobežoti.

Mežāzis - rabdofobija

Rabdofobija ietver bailes no kritikas vai sodiem. Rabdofobijas iemeslus dažreiz ir iespējams rast konkrētā traumatiskā bērnības pieredzē. Mežāzis ir atbildīgs un disciplinēts, tāpēc kļūdu pieļaušana viņu apbēdina. Mežāzis arī izskatās izlēmīgs un nemēdz piedot, bet dažreiz arī viņiem pašiem ir grūti atvainoties. 

Ūdensvīrs - tasofobija

Tasofobija nozīmē, ka bailes rada garlaicība vai dīkstāve. Tāpat kā vairums citu fobiju, to var veicināt dažādi gēni, smadzeņu ķīmija un personīgā pieredze. Ūdensvīrs baidās no garlaicības, tāpēc tasofobija varētu būt viņu lielākais bieds. Neinteresantas situācijas vai vientulība padara Ūdensvīra dzīvi neciešamu. Šī gaisa zīme ir oriģināla un progresīva, reizēm dodot priekšroku stimulējošām sarunām, nevis paškontrolei.

Zivis - kakofobija

Kakofobija ir bailes no visa, kas netiek uzskatīts par skaistu. Var rasties izsitumi reizēs, kad fobijas slimnieks redz kaut ko, kas ir "nepievilcīgs". Zivis ir mākslinieciskas un muzikālas, ļoti vēlas novērtēt skaistumu. Lai arī šīs Zodiaka zīmes īpašnieki baidās no nepievilcības, viņu skaistuma mīlestība līdzsvaro viņu līdzjūtību un gudrību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu