Pārnesumkārba pieviļ auto zagli Minhenes lidostā (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Minhenes lidostas policija

Kāds 19 gadus vecs amerikāņu karavīrs, kurš patlaban pilda pienākumus Vācijā, iekūlies pamatīgās nepatikšanās, jo Minhenes lidostā mēģinājis pretlikumīgi aizbraukt ar taksometru, turklāt mēģinājums nozagt auto viņam beidzies turpat lidostas teritorijā. Skarbākais, ka karavīrs gaidīja lidmašīnu, lai dotos mājās.

Vilsekā bāzētais kareivis, nezināmu impulsu dzīts, nolēma pavizināties ar Mercedes-Benz taksometru, kura vadītājs stāvvietā pie lidostas gaidīja pasažierus. Viņš bija izkāpis no sava auto, taču atslēgas atradās aizdedzē. Karavīrs to ieraudzīja, un ar to bija gana, lai rastos nepārvarama vēlme doties izbraucienā.

Nekur tālu gan vārdā nenosauktais kareivis netika Mercedes-Benz automobiļiem raksturīgā automātiskās pārnesumkārbas pārslēga dēļ. Šis apstāklis deva laiku 50 gadus vecajam taksometra vadītājam ielēkt pasažiera sēdeklī un mēģināt novērst zādzību.

Brīvprātīgi no automobiļa karavīrs gan no sava nodoma atteikties nevēlējās, un starp abiem vīriem izcēlās kautiņš. Tā laikā nejauši tika ieslēgta atpakaļgaita, Mercedes-Benz uzbrauca šķērslim un noslāpa.

Lieki piebilst, ka 19 gadus vecais auto zaglis savu lidojumu nokavēja, jo turpat uz vietas tika apcietināts un nodots Militārajai policijai. Automobilim nodarīti bojājumi nepilnu 12 tūkstošu eiro apmērā.  

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu