Brīdina, ka var veidoties garas rindas pie iebraukšanas Jūrmalā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Caurlaižu iegādes punkts pie iebraukšanas Jūrmalā.
Caurlaižu iegādes punkts pie iebraukšanas Jūrmalā. Foto: LETA

Tuvojoties vasarīgi karstajām brīvdienām, Jūrmalas pašvaldība brīdina par garām rindām pie iebraukšanas Jūrmalā, informēja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Leite.

Pašvaldība aicina autobraucējus neveidot drūzmu pie iebraukšanas caurlaižu automātiem Priedainē un caurlaides iebraukšanai pilsētā iegādāties elektroniski vai kādā no četriem caurlaižu automātiem pilsētā.

Par iebraukšanu Jūrmalā var samaksāt portālā "www.visitjurmala.lv", ar "Mobilly" vai "Citadele" lietotnes starpniecību. 

Tāpat nodevu var samaksāt caurlaižu iegādes automātos četrās vietās pilsētā: pie lielveikala "Rimi" Lielupē, pie Dzintaru koncertzāles, Majoru stāvlaukumā un pie Dubultu stacijas.

Iebraukšanas maksa Jūrmalā ir divi eiro. Autostāvvietas Jūrmalas pilsētas teritorijā vietās, kur atļauta autotransporta novietošana, ir bez maksas, izņemot privāti ierīkotas autostāvvietas.

Par caurlaidi var samaksāt arī tajā pašā dienā pēc iebraukšanas pilsētā, tikai jāievēro, ka caurlaidei obligāti jābūt nopirktai tajā datumā, kad transportlīdzeklis iebraucis Jūrmalā līdz plkst.23.59, vai pirms tam.

Ar vienu dienas caurlaidi īpaša režīma zonā var iebraukt neierobežotu reižu skaitu tajā datumā, kuram caurlaide iegādāta. Svarīgi atcerēties, ka, iegādājoties caurlaidi, precīzi jānorāda transportlīdzekļa reģistrācijas numurs.

Caurlaide derīga tikai konkrētam transportlīdzeklim, kura reģistrācijas numurs ir norādīts, pērkot caurlaidi.

Pašvaldības dati liecina, ka vasarīgi karstās brīvdienās braucēju plūsma Jūrmalā palielinās 2-3 reizes salīdzinājumā ar darba dienām.

Sods par caurlaižu režīma neievērošanu ir 50 eiro.

Jau ziņots, ka tuvākajās dienās gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz plus 24, plus 30 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu