Igaunijā ar Covid-19 vīrusu inficējušies vēl septiņi cilvēki, Lietuvā - 34

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Covid-19
Covid-19 Foto: VASILY FEDOSENKO / REUTERS

Igaunijā aizvadītās diennakts laikā konstatēti septiņi jauni gadījumi, kad notikusi inficēšanās ar Covid-19 vīrusu, bet Lietuvā - 34, pavēstīja veselības dienesti.

Igaunijā no aizvadītās diennakts laikā veiktajiem 1238 Covid-19 testiem pozitīvs rezultāts ir septiņiem, sestdien pavēstīja Veselības pārvalde.

Vienā gadījumā inficēšanās notikusi tuva kontakta ceļā, vēl viens inficētais Igaunijā ieradies no Ukrainas. Speciālisti cenšas noskaidrot, kā notikusi inficēšanās pārējos gadījumos.

Sestdienas rītā astoņi ar Covid-19 sasirgušie turpināja ārstēšanos Igaunijas slimnīcās. Neviens no pacientiem nav pieslēgts mehāniskās ventilēšanas iekārtām.

Aizvadītās diennakts laikā nav reģistrēts neviens ar Covid-19 saistīts nāves gadījums.

Kopš epidēmijas sākuma Igaunijā ar Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits sasniedzis 63.

No Lietuvā konstatētajiem 34 jaunajiem inficēšanās gadījumiem četri ir gadījumi, kad inficētie nesen atgriezušies no ārvalstīm - Krievijas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Polijas.

Vēl viens inficēšanās gadījums atklāts Lietuvas Nacionālā operas un baleta teātra darbinieku vidū, un kopējais šajā kolektīvā konstatēto inficēšanās gadījumu skaits tagad sasniedzis 19.

Lietuvā kopš epidēmijas sākuma arc Covid-19 saistīto nāves gadījumu skaits sasniedzis 81, inficēšanās apstiprināta 2386 cilvēkiem, izveseļojušies 1704.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu